followers

10 Mei 2012

wajah kusam dan tidak bermaya?


 


(ee... perasannya minah ni..konon nak upload gmbr dulu n sekarang.. bujet lawa la tu!)  hehe.. cik arnab tau ada sesetengah pembaca yg maybe dlm hatinya berkata2 sedemikian kan? xper.. cik arnab pun pernah mengalami situasi begitu..hehe...cik arnab upload gmbr kat sini bukan nak glamm uols.. sbnrnya cik arnab nak share something ngan uols... korang pernah tak rasa macam loss confident? sbb penampilan diri korang?  mesti pernah kan? cik arnab pun pernah.. sbb tu cik arnab paham korang.. saje cik arnab nak share dgn korang.. sebelum tu cik arnab nak citer skit la kan..




korang try tgk gmbr cik arnab yg pakai tudung pink yg duk buat peace tu.. haa.. yg tu gmbr cik arnab masa bulan 12.. mmg korang xcayer kan? igt cik arnb edit ke? xla.. masa tu cik arnab berkursus kat upm.. masa tu mmg muka kusam sgt.. bila balik kg.. mak membebel sbb risau tgk wajah anaknya.hehe.. cik arnab xrisau pun sbnrnya.. seb baik ada mak yg sgt2 la sporting.. dan memahami..i luv u mother! so mak suggestkan satu produk ni nama dia TWINLOVELY.. mula2 macam xnak cuba sbb :
1. takut muka lagi teruk
2. harga dia mahal beb..

tapi bila dah lama guna.. sampai sekarang.. baru cik arnab percaya keberkesanannya.. Alhamdulillah.. dgn izin Allah cik arnab nampak lain sikit daripada dulu" kata mak".. 

Produk TWINLOVELY. yang cik arnab guna ni mmg berkesan tuk wajah2 kusam mcm cik arnab.. seyes.. cik arnab xpercaya.. korang try la klik kat link tu.. korang akan tgk byk testimoni org2 sblm ni yg dah berjaya transform... 

korang mesti ckp dlm hati skrg ni.. alar dak pompuan ni edit2 gambar je ni.. xpun sbb dia make up tebal tu... hehe.. 

mula2 cik arnab rs mcm xberkesan tau.. tapi bila kawan cik arnab.. ayu amir minta nak bli produk tu daripada cik arnab.. n cik arnab nampak perubahan ayu dari semasa ke semasa.. korang nk tgk gmbr dia? haa.. ada kat bawah ni..

                 dulu..                                                   sekarang






muka jadi semakin gebu.. lembap dan kesan2 tompok hitam semakin menghilang...

ayu baru pakai bulan 2 hari tu lau xsilap cik arnab.. yang gmbr first tu dia dah stat guna dah tp awl2 lagi masa tu...

korang nampak x perubahan ayu?



so kalau korang rasa mcm berminat nak cuba.. korang boleh terus order di blog TWINLOVELY atau jika korang nak best price yg cik arnab boleh bagi just sms je cik arnab di facebook cik arnab atau emel ke akmabreep@yahoo.com.. korang akan dapat harga best price daripada cik arnab.. 



Related Posts with Thumbnails