followers

08 Julai 2011

BERSIH?? CLEAN?? CUCI?

Wah.. kaget teman tgk blogspot ni dah lain sgt..hehe.. nak nulis pun terketar2..hehe...dah lama sgt xmenulis di blog ku ini.. rindu pula..


disebabkan hal2 yang agak teruk berlaku baru2 ini.. so, cik arnab dah jadi xder mood nak menulis disini.. tapi bak kata member cik arnab.. jgn korbankan minat sy atas apa yg berlaku.. 


xpelah.. so sekarang hati saya dah jadi kering dah.. dah xkisah lagi dgn hal2 seperti itu... malas nak amik port.. yang penting kerjaaaa!!!!.hhehe... cukup2 lah dah stresss pasal keja.. xnak stresss lagi pasal hal2 yang akan buat cik arnab rasa teruk..


apa yang menarik minat cik arnab... minggu lepas.. kwn tempat keja ajak join perhimpunan bersih.. cik arnab dan2 je ckp "jom"..hehehe.. sbb mmg awal2 xtau aper itu bersih.. so, bila dah heboh satu malaysia tentang bersih ni.. seolah2 fenomena "justin bibir" bagi budak2 sekolah cik arnab, maka cik arnab pun slow2 buka internet n surf pasal bersih ni...takut nanti org cakap katak dalam kasut vincci plak( bukan katak bawah tempurung dah)..hehe


bila dah "mentelaah" sedikit sebanyak artikel yang ada.. cik arnab rasa.. perhimpunan ini adalah lebih elok jika dibatalkan saja... ini pendapat cik arnab jela.. sbb cik arnab sayangkan malaysia.. tak nak tengok rakyat kita berpecah belah.. "tak kan melayu hilang di dunia" tu pepatah hang tuah yang kata.. tapi kalau hang tuah hidup lagi sekarang, dia pun dah xberani nak bagi statement gitu setelah tgk sikap kita, sikap rakyat malaysia pada hari ini... 


cik arnab harapkan, tidak berlaku apa2 perkara yang tidak sepatutnya esok sebab perhimpunan bersih tu tetap diteruskan.. kepada semua kwn2 korang duk je rumah yer.. jgn kuar mana2.. jaga diri anda masing2...harapnya lepas abis perhimpuan 2 jam tu, semua orang balik umah tido n cik arnab boleh la kuar p shopping..hehe...


abg2 polis sedang lepak2 hehe... esok dah xleh lepak gini lg yer

uih.. semua no entry.. nak buat no entry kat pintu bilik gak la..hehe

...no komen...






p/s: saya betul2 sayangkan malaysia.. rakyat malaysia.. jangan berpecah!!!













Related Posts with Thumbnails