followers

22 April 2011

MURIDKU PONTENG ANGKARA JUSTIN "BIBIR"

Apa ler best nyer justin bibir tu? budak skit punya jambu gitu pun ada org minat ke?
haishhh... langsung x up to date la cik arnab nih... cik arnab, skrg zaman justin bibir ok..

ok laa... cik arnab ni kolot skit... al kisah nyer..

ada latihan koir kat sekolah tadi.. tapi bila dihitung2.. wahid, isnani, salasa... ik, eng, sang.. sor, duo tigo...

aik??? apsal budak2 koir ni macam skit jer?

pelajar: cik, lim tong xdatang koir cikgu.. sbb diorg nak g tgk justin bieber ngan selena gomez.. diorang kuar pukul 5 ptg lagi.. so, diorang takut xsempat..diorang xdatang la sekolah..


lau sekolah cik arnab.. ada pelajar yang tak datang.. kena buat surat dan parents kena datang utk sahkan ketidakhadiran anak mereka.. haha.. bayangkan mak dia nak cakap apa dgn penyelia petang? antaranya:


dialog mak pelajar 


 cikgu, anak saya tak hadir semalam sbb dia duk meracau nak pergi tgk justin bieber..
cikgu, anak saya tak hadir sebab ada hal peribadi...
cikgu, anak saya tak hadir sebab ada appoinment(tapi tak cakap appoinment dgn doktor)

kuat jugak penangan si justin ni... silap haribulan mak dia pun duk join sama menjerit.. "justin..i love u"haha..

tadi ada g bilik member serumah cik arnab.. kak dila.. dia pun ngah layan lagu justin bieber..haha...
dasyat2.. kaya btul dak jambu justin bieber ni..

layan lagu ni sat.. baby.. baby.. baby ohhh...

...................................................................................................................................................................
semalam cik arnab kuar ngn geng cpr lg.. kali ni kami telah menambahkan dosa yang telah kami ada.. hihi.. gosssipppp.!!!! apa lagi.. nama pun pompuan.. xlekang dek gosip.. mcm2 kami cerita,.. sampai pelayan restoran tu datang..

 "boleh saya amik pinggan yang dah tak diguna ni" (amboi.. halau nampak?)


ok la.. so kami telah mem "blahkan" diri kami bila pelayan2 kat restoran madam lim tu dah jeling2 maut dekat kami.. ok fine.. saya akan balik sekarang..hahah

gambar? of course... lau xbergambar tu bukan cik arnab ok.. tapi.. cik arnab cakap kat korang.. mmg la.. ABC Nyonya dia mmg terbaik... fuyo... best.. nak pengsan rasanya.. silap haribulan, leh koma...hahaha.. melawak jer.. rasa nak makan lg ar.. hihih... jom ramai2 ke jusco maluri jika anda inginkan masakan orang melaka... xperlu pergi jauh... member cik arnab, ayu makan mee goreng malacca.. katanya best sampai menjilat ibu jari kaki.. haha...

Pose gedik mesti ada...haha..



antara gambar2 yg menimbulkan rasa meluat lelaki bila tgk..haha.. ada "awok" kisah?haha


tomyam mangkuk putih.. abc nyonya terbaikkk...
nampak sgt lapar dak baju hijau tu..haha.. jgn mara...


muka cute a.k.a innocent.. haha..


malacca mee.. 
Related Posts with Thumbnails