followers

01 Mac 2011

KARENAH PELAJAR



Wah, tetiba rasa nak update blog.. sbbnya kat umah dah ada streamix.. dan sgt laju dr biasa..so kpd member2 yg still guna broadband..bertukarlah ke streamix..ternyata anda puas hati..lau xcaye leh potong kuku cik arnab nih..

ritu awal2 cik arnab tension sbb byk keja kan? haa... bila dah lama2 cik arnab get used to it... dah terbiasa buat keja banyak.. lau keja skit rasa mcm xsedap ati lak..haha.. poyo jer.. xderlah.. tekanan tu still ada tp dah berkurang la skit... dengan adanya sokongan drpd pelajar2 kesayangan cik arnab..

cik arnab suka sgt mengajar pelajarcik arnab yang memang ada keinginan utk belajar.. rasa diri ini dihargai tau..hehehe... cik arnab handle kelab badminton, persatuan sains n math, n badan beruniform PBSM hihi..cik arnab mmg addicted lau kawad..hehe.. lau ngajar dak kawad tu, cik arnab pun join sama sampai budak2 gelak, cikgu nape cikgu kawad lenggang? haha..eh, suka ati la.hehe...jeles la tu..(tgn dibahu sambil berkata"ada aku kesah?")..hahaha


dah la PBSM cik arnab ketua..hehe.. tp dah nama pun cikgu baru, mestila banyak kekurangan diri..terlupa in laa.. itu la.. lamabt hantar itu dan ini.. serta banyak lagi..heheh... selalu gak ditegur dgn cikgu2 senior n diorg sgt membantu cik arnab tuk jadi cikgu yg unggul..waduh!..hihi

ada sorg budak dlm kelas cik arnab.. cik arnab namakan dia Siti la.. siti ni aktif dlm kelas, suka buat lawak, kadang2 sampai cik arnab nak marah pun terkansel sbb lucu dgn mimik muka dan gaya dia..dia ni kira pandai amik ati cikgu la..lau kelas bising, mmg dia akan alert dulu n dgn suara yg kuat dan sinis dia akan bagitau "weh! korang xnampak ke cikgu kat depan tu? korang xreti nak diam lagi ke?"hihi..so dgn adanya dia, cik arnab rasa kelas tu underkontrol la actually..

siti ni lagak dia macam tomboy skit.. teringat plak masa cik arnab kecik2 dulu.. seb baik bila dah darjah 6 mak cepat2 pakaikan baju gaun sbb xnak jadi tomboy..hehehe.. 

dak2 pompuan ni suka puji cikgu diorg.. samaada ikhlas or tidak, cik arnab pun xpasti sbb diorg kalau bab menipu tu mmg pandai.. so, cikgu2 jgn termakan dgn sbrg pujian..semua itu dusta belaka..hehe.. hari tu cik arnab ada pakai selendang pergi sekolah.. macam biasa la.. dah masuk kelas, ada dak dalam kelas bgtau..

"cikgu, cikgu xcantik pakai selendang.. xpayah pakai lagi la.."
(amboi..suka ati dia jer nk kutuk cik arnab.. penat2 kita pakai dia kutuk kita..xsempat cik arnab nak balas balik)

"oi..ko pe hal.. biarlah, aku suka cikgu pakai gitu..nampak cantik per.."
(hehe.. sejuk balik)

diorg ni kan pompuan..so keja diorg kutuk pakaian cikgu jela..lau cikgu pakai baju sama utk minggu depan tu..mesti diorg kutuk.. "eh, cikgu tu dah pakai baju tu minggu lepas"..hahah.... lau igt balik..sama mcm apa yg pernah cik arnab ngumpt kat cikgu masa sek men dulu..hihi..inilah org kata hukum karma... hihi.. naseb ler..


diorg ni ada tulis satu buku utk diorg ngumpat kalangan diorg dan utk mngumpat cikgu2 yang dorg xsuka..so misi cik arnab skrg adalah untk mendapatkan buku tersebut..hahah.. macam dalam citer "mean girls"
 plak... 
Related Posts with Thumbnails