followers

11 April 2011

mee sup dlm kenangan...

cik arnab nih..keja xmau dibuat.. blog rajin lak dia update... ape ker hey nyer... bior ler..

hari ni penat la g sek.. awal2 pagi dah kena g sek.. tuk balut hadiah sempena minggu sains dan matematik kat sekolah ritu... banyak gak hadiah yg perlu dibalut... cik arnab sbnrnya mmg suka acara membalut  hadiah ni.. lau kat umah kat kg.. cik arnab memegang jawatan tetap tukang balut hadiah tuk mak cik arnab yg nk g kenduri kawin org kg.. hhihi.. layan jela.. mak ckp.. dah ajak xmau pegi.. nah! amik hadiah ni,, balut cantik2..hihih.. baikkkkk...

tadi acara membalut disertai dgn jayanya oleh cik arnab dan kawan "nida" hehe..kami membuat keputusan untuk tidak mengendahkan hasil eksperimen kerana matlamat kami yg paling penting adalah untuk menyiapkannya saja..pada pandangan kami berdua.. cukup saja hadiah itu berbalut kerana kami pun xder masa nk touch up sini sana hadiah tu..last2 budak2 buang ke tepi jugak.. tak ke sedeh dan robek hati kami nanti?? haha.. (cover sbb balut hadiah xcantik td sampai abg makmal tu jeling2 tgk kami balut hadiah dgn rakusnya)

berita paling hepi cik arnab terima hari ni...

" book review sapa yg kena hari rabu ni ditangguhkan ke hari jumaat"

haha..yes2.. yabedabedo0.. yeehaa.. xyah la buat lg.. leh enjoy dulu

mau enjoy? buku bertimbun xtanda ag.. uish... tp blog kena update..hihih..

masuk kelas tadi cik arnab mmg seyes.. mmg dah niat dlm hati.. mulai hari ni cik arnab nak seyes dah.. xmau lawak2.. xmau soley2, xmau bakor2 ngn dak2 ni lagi.. nanti diorg naik kepala...

sorg budak dtg tegur cik arnab
" cik mai.. kenapa cikgu bad mood hari ni? xder soley2 pun?"

hihi.. yess.. berjaya watak yg dimainkan td.. akulah pelakon terhebat..hihih...suka2..

dlm suka ada juga yg xsuka terjadi hari ni bila khairil kol cik arnab ajak makan mee sup free kat bilik kh... tp tiba2 terpaksa ditangguhkan dan terus jauh drpd mee sup tersebut di atas sebab2 yg tertentu yg xdpt dielakkan.. ituler nmnya xder rezeki yer akak2 sekalian....hoho

balik je sek.. trus g cari char kuew tiaw..tmpt kami selalu lepak lepas abis keja.. alhamdulillah..kenyang jugak...hihi

3 ulasan:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) berkata...

ala sygnyerr.....kesian cik arnab..tape t kalo kita jmpe cik arnab kita blanje mee sup eakh

cik arnab berkata...

nak2.. hehe... dah lm xmkn mee sup.. lau dpt mee sup utara syaza blanja best nih..hihih

meow berkata...

layan mee megi pun best gk

Related Posts with Thumbnails