followers

17 April 2011

MAKE UP? XPENTING...

haih.. scary aku tgk diorg ni make up



cik arnab kuar ngn geng cpr yesterday.. best..hihih.. tp ada satu benda yg cik arnab lupa nak bawak.. BEG MAKE UP! hahaha.. mcm poyo n gedik jer..

xdelah.. biasalah bila kuar mestilah kena pakai bedak skit.. lau x.nmpk sgt muka bachin br bgn tido kan?  pompuan biasala mesti la nak cantik2 walaupun bukan di depan mata bf dia.. lau xpakai bedak n lipstik secalit kat bibir rasa cam nak demam je.. hahah


cik arnab: awk, sy nak balik jap..nk amik beg make up
khairil: alah!, buat apa make up..xpenting semua tu
(!@$%$#.....lau dia jadi pompuan br dia tau betapa pentingnya beg make up ku tu..hahhaa)

make up? xpenting?hurmm...

6 ulasan:

little cart00n berkata...

elie pki mekap bila hari2 tertentu je.. itu pun kalau rasa nak pakai..kalau tak, biar je muka comot..hihi..

Elih Japahar a.K.a Mr. RighT berkata...

argghh..tak bo blah pic atas tu wuekk haha..:)

Ayu Amir berkata...

Ooo...date tak ajak pun!!..hu3... Make up penting mai biar muka tak pucat...nnt cpt la org berkenan...hahaha

iqin berkata...

muka natural lagi cantik dan baik,,

:)







www.storymoryiqin.blogspot.com

syafiqakarim berkata...

haha tapi iqa jenis tak mekap.
bedak johnson sikit.lip balm
sikit.tu je.lain2 kalau
pakai,konpem allergic -.-

cik arnab berkata...

little carto0n:adik yg cumel xperlu pakai make up tebal2..dah cantik..hihi

elih: tau xper.. bg nightmare tol..hahah

ayu: hihi.. make up tebal2 pun, xder org berkenan..per kes??hehhe

iqin: ye ke?hihi

iqa: sm cam kawan cik arnab.. pakai bedak jonhson jer.. tp lawa n comel sgt dia...huhu.. anugerah Allah bg..

Related Posts with Thumbnails