followers

10 April 2011

CARA NAK RELEASE TENSEN BUAT SEKETIKA..

Haa... cik arnab tau koranr semua mesti ngah tensen dan mengharapkan tips2 utk menghilangkan tensen bila membaca entri in buka????hehehe.... lau nk tau ape cik arnab buat utk hilang tensen dah tambah tensen..jom lyn entri ini...yeah2...

Semalam cik arnab kuar ngn kengkawan2 lepas hari anugerah cemerlang.. kitaorg pergi makan ikan bakar meletop kat pandan indah lau xsilap... layan jugak ikan bakar dia..mmg best.. puas hati gak la..maybe time tu kitaorg lapar kut... dah siap makan ikan bakar.. kami pun tiba2 terbuat keputusan yg tragis untuk berhenti beli durian dan makan durian tepi jalan..sungguh syok... kami berposing dah bergambar sepuas hati kami.. cik arnab dah rasa mcm xsihat.. tp sebab terlampau kepingin dgn durian yg dibelanja oleh ayu maka cik arnab pun telah memakan durian tersebut dgn rakusnya...hihi...

 at ikan bakar meletop


aumm... xsabar nak mamam...


makan jgn makan...
wif  khairil, alias, ayu n dila..

doroyan..doroyan sudah luriuh..hehehe


yummy...wif ayu n dila

 lepas tu kitaorg ke satu tempat yg disuggestkan oleh slh seorg drpd kami utk ke ROMANTIKA..katanya tempat yg sesuai utk org yg dah nk kawin?? ape ker hey nyer yop?? mmg la sbb kwn kitaorg ni dah dilamun asmara n nak kawin xlm lg.. so, kitaorg pun usha la tempat nih... best jugak.. mmg semua brgn2 yg dijual untuk tatapan umum dan untuk org yg minat menghias rumah mereka ala2 garden style gitu...

kami?? apalagi.. xleh tgk tmpt2 yg sesuai kami aplikasikan gaya2 model kami.. so snap sana snap sini... hehe..sampai makcik kat kaunter tu dah mula jeling2 kat kami..lebih kurang gini la monolog dlaman dia,.

"eh, budak2 ni dari mn nih? dah mcm org asli teman nengok..duk klip sana, klip sini... "

dah masuk tempat mcm tu, mesti la kena bli something.. malu lak rsnya lau xbeli paper.. kami ni mmg ngah sengkek.. mmg gitu la ayat kami.. bila hari pertama masuk gaji mmg semua di kalangan kami akan teruja dan gembira yg amat... tapi bila dah smnggu berlalu selepas gaji masuk.. dialog kami adalah "uih.. aku dah sengkek niih.. bulan ni mcm2 aku kena bayar.. ptptn, bg mak ayah, blanja bopren, gurpren..asb.."uih.. hehe
yela.. sape2 pun gaji mesti xpenah cukup kan..hihi.. manusia2..

at Romantika..cik arnab..pantang tgk bear..hihi
 

nakk... nak wat peluk.. hehe..ngada2


puteri bunga plastik..kiki


pose manja + gedik ..haha..ada aku kesah?


kamila..puteri dari cpr..hehe



cik arnab di alam bunga bungi..


peace...


dgn bangganyer.. cik arnb adalah pemenang lukisan yg paling cantik di alam semesta..haha.. lukis rumah pun jadi kereta..ada hati jadi pelukis terkenal..kiki


balik drpd romantika tu plak..singgah sat kat jusco sbb nak cari buku utk book review rabu ni.. rasa cam nk pitam cari buku tu.. last2..buku yg menjadi pilihan hati ialah

tadi cara untuk mereleasekan tensen..so skrg ni, dah tiba tuk cara menambahkan tenzsen..hihi...so, skrg.. matlamat adalah nk siapkan book review ttg buku nih tula tensenya sbb buku ni dlm english..adoyai.. satu kojer plak cik arnab nk memahamkannya.. tp xper.. bak kata ucop wilcha.."ituler pentingnya english eductaion.."tak gitu?..hehe.. aperlah hasilnya nt.. wawawa.. nk kena bercakap 15 minit tanpa henti nih..hihi...  layan jela... buat sehabis baik..yeah!

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails