followers

31 Januari 2011

ASAL CUTI JE ADA ORG KAWIN..HAISHHH

Alangkah hepinya diri ini setelah berada di kg halaman tercinta..cik arnab rasa bahgia dan hepi yg amat...dapat jumpa org2 tersyg dan tenangkan fikiran jauh drpd keja yg melambak2 dan menimbun2..hihi.. walaupun kejap jer cuti tp xper, at least dapat lepas rindu terutama pada ibu tercinta dan ayah tersayang.. tak lupa pada si comel dan manja miasara... my sist n my all.. kak long n adik.. juga pada binatang..opss.. kasar bahasa tu..tukar2..erm..pada haiwan kesayangan cik arnab.. "atuk, manja dan comel juga hot janda..labu"hihi..kucing kesayangan..hik3..

walau perjalanan penat dan mengambil masa lebih kurang 10 jam..ok, cik arnab tipu sebenarnya..perjalanan lebih kurang 7 n 8 jam la.. penat tp hati dpt pujuk kepenatan tersebut sbb nak balik kg punya pasal..hihi.. ceh, macam perjalanan balik kg beraya jer..padahal raya cina.. excited tul cik arnab, kalah bro cina sblh umah cik arnab yang xbaik raya..haha.. ada i kesah?? hihi..


ciken chop selera cik siti.. ciken chop paling beshhh
 
dan yg paling beshh dpt hang out bersama kengkawan sekapal selamanya.. yg cik arnab dengki, lebih kurang 1/3 kwn cik arnab nak kawin cuti raya cina ni... ok, cik arnab tipu lg.. sbnrnya 3 org jer..hihi.. diorg jemput g majlis kawin diorg.. nak g ke x nih? kang cik arnab g, timbul bibit2 jeles dlm diri..hihi.. ok2 sbb amik ati n nak korang datang masa kenduri cik arnab nt, so cik arnab akan menghadiri majlis korang .hadiah?? mesti ke? wajib ke? nak kasi apa ek? igt nak kasi hadiah canggih2..hihi. jeng3..

nape asal cuti jer ada org kawin... nape x tukar je..asal kawin jer org cuti..opss....hihihi... jgn masa majlis nt dj men lagu cina "chikala toncang..toncang.."haha.. lagu yg selalu diputar2kn dlm shopping mall sampai cik arnab pun dah hafal lagu n lirik dia.. neway, tahniah tuk kawan2 yang akan kawin nt..KAK UMI, WANI, ROSMAHLINA.. bakal jadi puan.. gelaran cik dah ditarik balik..hihi..cik arnab ada lg title cik tu..jgn jeles..hihi..

3 ulasan:

Sarazaqea berkata...

Happy holoday cik arnab !! :))

kiwi berkata...

kekeke, ayat same. asal kawin je, cuti :P

al_hakim berkata...

cik arnab bile pulak?boleh sy terjah..huu

Related Posts with Thumbnails