followers

13 Disember 2010

DUET DGN ANNA RAFALI..OH YEAH!

Wah... kali ni cik arnab excited giler nk tulis entry...opsss.. sampai lupa nk bg salam kat korang semua..hihi..ok2..assalamualaikum rakan2 blogger tersyg.. hihi.. nk tau aktiviti terbaru cik arnab? cik arnab pergi jom heboh!!haha....per kes cik arnab nak heboh kat sini?? well2.. hihi.. cik arnab nk gtau korang yg cik arnab duet dgn anna rafali dowh!!hihih... bangga+ terharu +excited!..mcm poyo sgt entry kali ni kan.. but who cares??..


actually, ramai artis yg cik arnab jumpa.. seriously diorg memang cantik dan sedap mata memandang, korang pernah tgk jue aziz kn? dia cam chubby gak kan dlm telebisen? tp yg cik arnab tgk, dia mmg comey n kecik molek..kulit dia lak halus jer,, yg penting gigi dia cantik,


cik arnab: jue, toleh sini sat..hihi
jue: hai cik arnab!(ju pun baca blog cik arnab ker?(hihi..poyo jer)


extrange!!!haha.. cik arnab sama tinggi je dgn rich..sambil2 tunggu nak test drive alza kat booth perodua..hihi... meramaikan majlis je ni..hihi..hensem la drumer kat blkg tu, nm per ek? lupa r

eira syazira yg sgt kurus cendekiang! bak kata org kedah..haha..ntah btul ke x title yg cik arnab bg tu, tp seyes, eira ni kurus..teringat lak lakonan dia yg suka membebel dlm citer ngangkung n slot akasia yg dia berlakon jadi pemungut kelapa sawit.. cita per ek? asmara ini? jimmy asmara? asrama? ntah la..luper..hihihih

hihi..this is act, da pic dat i wanna show u all guys..hihi.. jeles x?haha.. alar, xnk ngaku la tu. dlm hati korang jeles kan3?hihi

cik arnab: anna..pandang sni jap...
anna rafali:..peace !!
kak dila: berani nyer cik arnab!

a simple conversation wif her

anna rafali: ok2 u guys, sapa yg kat cni volunteer nak nyanyi dgn i?lagu tlg ingatkan aku?

cik arnab: me2!! of course(dgn xmalunya angkat tgn.. semua mata dah tgk cik arnab..hihi.. lantak lah, at least i dpt duet ngn u kasi u smgt skit nk final juara lagu ni..kiki)

abg pegang mic kat tepi :ok, kita dah ada volunteer(sambil pandang sinis jer kt cik arnab n bermonolog dalaman.. "boleh caya ke budak ni??")

anna rafali:u bleh nyanyi da whole song?

cik arnab: i xingt sgt lagu ni, can u sing wif me anna?

anna rafali:ok2..i nyanyi part first then u continue wif da chorus ok?

cik arnab: ok2...

anna rafali:ok2..i nyanyi part first then u continue wif da chorus ok?(mula petik gitarnya yg bernama martin..teng..ting..tweng..konon bunyi gitar dia la tu, kasi real skit..hihi)..start nyanyi..

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

cik arnab: ok2..part cik arnab..

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

haha..3 baris je nyanyi, rasa mcm 3 lagu..hik3.. ntah paper je cik arnab ni..hahahaha.. biarla..sebok je korang ni..dah2..jgn gelakkan cik arnab ok..hihi..rugi tul xleh amik video..kak dila, u make me frust u noe..huk2..tp xper la..i really enjoy singing wif u anna.. oh yeah





anna sedang memetik n mencari not gitarnya sambil cik arnab pose ngada2 kat tepi..hik2

anna: ok..its ur turn now..


anna&cik arnab:sing together,,

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

gambar ni yg xsepatutnya ada dlm blog cik arnab ni, hehe.. xpela, kasi can k.dila..

kak dila: akak xpernah serapat ini dgn artis tau cik arnab
cik arnab: ?@!#@$.. ayat buku rujukan la akak ni, hehe.. xper2 cik arnab dah kasi can tu..layannnn


wut eva we do, wherever we go, just be urself..! enjoy ur day guys!!!!
Related Posts with Thumbnails