followers

07 Disember 2010

JOM TENGOK NGANGKUNG!



Korang semua jgn jeles…hehe cik arnab dah tgk ngankung(hehe.. sbnrnya, semua org dah tgk, cik arnab je yg x up to date)..best la filem ni, aper yg cik arnab leh bgtau korang, filem ni kelakar yg amat, cik arnab gelak memanjang jer tgk citer ni, mmg release tension lah,.. so, tuk korang yg ada problem dlm percintaan especially, jom g layan citer2 kelakar kat panggung.. mesti korang Berjaya lupakan masalah korang tuk smentara waktu. Hehe… naper xtgk citer omputih?? Haa.. ni yg cik arnab xsuka korang ni, asyik nak membanggakan filem luar Negara jer, pastu sape nk angkat martabat filem melayu kita? Hehe.. xdelah, mmg cik arnab pun selalu tgk citer omputih, tp jrg2 skali aper kata Korang cuba tgk filem2 anak melayu kita, xsalah pun, n xjatuh pun martabat korang tgk citer ni, hihi… part yg paling best dlm citer ngangkung ni part yg tasnim ngan bini dia, putri mardiana time hantu tu dtg umah diorg..hahaha.. siap diaorg leh wat long conversation lg, seb baik xberkenalan dgn hantu tu..hehe..kwn cik arnab, cikgu alias pun dah tgk citer ngankung, part yg dia paling suka part yg awal2 tu..hehe.. part tu sensored skit nk bgtau kat cni, papehal, korang g la tgk sendiri yer..puas hati, hehe..


Org kata tgv lg best dprd gsc..btul ke? Cik arnab layan jer, tp kat pavilion pun best, xrmai sgt org ke sana, haha..tgk wayang jela kt sana, shoping? Haha.. duit ada doploh hengget, shopim kebenda?hehe… jln2 cuci mata n cuci tgn jela..hehe…masa jln2 tu, ada gak la terserempak dgn artis2 kebanyakn.. hehe.. zul 2by 2 dgn isma af.. comey gak isma af ni, kecik jer orgnya, dlm telebisen nmpak demuk, tp kat luar, comel lotey jer..lau cik arnab jd artis, mesti xmuat telibisen tu gmbr cik arnab..hihihi… cik arnab ternampk red box karoke..jeng2… aura tu mari.. dah lama tul xkaroke..teringin pulak nk pegang micropon..hehehhe… tetiba lak jumpa ngn artis ni, so snap jela, amik hati dia,,g pun dia macam nak amik gmbr jer ngn cik arnab, so, xnak mngecewakan dia, cik arnab snap la satu pic..hehe.. jgn maraa aa…

wif erin malik(lepas snap pic br tau nama dia)...
cik arnab: btul ke u kapel ngn hafiz af?(haha.. ntah paper jer soklan cik arnab..)
erin: dgn muka blur n muka kontrol.."eh, mn der u"

from upstairs..

lurvie...hehe

giant hand


who cares??

where am i?

on the right, abang sepupu k.dila.. tq belanja kitaorg wayang, makan n so on.. jasamu ku kenang.. nanti mai dpt gaji mai belanja abang lak yer..

k.dila.. relexs nampak.. jap g dtg pak guard marah


bukti mai pavilion..hik3


p/s: sepnjg citer, paling xthn tgk muka shaheizy sam.. muka  nerd dgn gaya cakap xder perasaan langsung..haha
Related Posts with Thumbnails