followers

28 November 2010

A new day has come



New life, new place..semangat baru, azam baru...Syukran ya Allah... alhamdulillah segala puji bgnya..akhirnya cik arnab dapat koje n dapat posting...igtkan taun depan baru posting..kepada kawan2 yang blum posting..sbr yer.. sbr je kuncinya..

masa tau result hari tu, seb baik kawan cik arnab yg tolong cek kan.. namanya najib.. dak najib ni baik, sesuai dijadikan menantu utk pakcik makcik yg sedang baca entri ni,hehe. cik arnab hari tu keja, hari last kat sekolah mmg xsenang duduk sbb nak tau result lagi.. ok2 b4 that cik arnab nak story dlu psl hari last cik arnab kat sekolah..

cik arnab dapat hadiah drpd anak2 murid yg sayangkan cik arnab..tima kasih xterhingga pada diorg semua.. basah lencun lengan baju cik arnab hari tu, mana taknye,duk nangeh kat bahu cik arnab..hehe.. xpela, kasi can diorg layan perasaan diorg.hehe.. tq anak murid ku.. cikgu syag kamu, bukan sbb kamu bg cikgu hadiah, tp sebab kamu rajin belajar n buat cikgu gembira ajar kamu..hehe


anak murid : cikgu, leh x cikgu jadi kakak sedara sy? cikgu kawin ngn abg sedara sy, so that hubungn kita berpanjangan n kita xkan berpisah lg


cikgu cik arnab :??blur@#$#%#%#

 hadiah drpd cikgu2 sk bechah keranji yg sgt2 supportive n baik.. temkiu to all of u.. hehehe
cikgu: mai, jgn lupa ajak kami lau dah nak kawin nanti yer
cik arnb: i wish i have the answer 4 that..hehe



so now.. im here..at kl.. rezeki Allah bg ada kat cni, jodoh? entahla.. masih blum terpikir psl tu..kalau Dia dah tentukan, insyallah ada, kalau tidak disini dimana2.. mungkin..yg penting, cari duit, bls jasa ibu n ayah.. berbakti pada anak bangsa sendiri, tangunggjawab besar 2.. harap2 dpt jd guru yg boleh menjadi contoh pd anak muridku..insyallah.. 
Related Posts with Thumbnails