followers

28 Oktober 2010

WEIRD SHOES

Hai semua olam..hari ni cik arnab nak post pasal kasut.. tadi cik arnab guna pakcik google nak cari kasut tip toe macamana..tup2 kuar la kasut2 yg bg cik arnab agak pelik gak..korang ada collection kasut pelik2 ke? lau ada leh share ngan cik arnab..mcm menarik jer tgk kasut2 ni..lau korang la..korang nak pakai x?kasut ni kita kena cari yg sesuai dgn kita kan? yg penting selesa, sesuai dgn jenis function yg ingin dihadiri dan yang utama.. mengikut kemampuan dan bujet masing2..lau lari bujet, xleh la beli menda lain, make up lg, handbag lg..hehe,,,pompuan2.. itu jela yg ada dlm pikiran..shopim3.. bosan!,,hehe sbnrnya suka..haha...so, jom kita tgk jenis2 kasut yg agak pelik, jelik, dan memang lau bg pree pun cik arnab xnak pakai..

mn tapak kat depan ni? mcm kasut xsiap jer..hehe


hehe..kasut jimat kos..hihi.. xsanggup teman nak makainyer..hehe


ni kena bgn awal ni nak pakai kasut ni.. mahu sejam suku awal dr time nak stat enjin keta..hihi


peminat canvas..hehe.. ni terjadi bila korang dah tahap malas giler nak basuh kasut..
so, rajin2 la basuh kasut yer..


uih..payung?haha.. agak2 basah ke tak kasut tu?


mak oi.. kasut ke per benda nih?hehe..model tu sampai xleh bangun, lau bangun kang patah kaki..hehe..teruk tul fenyen sekarang ni


ni fesyen per ek?ni sesuai tuk kaki2 yg der ketuat..mmg xkan nampak lau pakai kasut ni..hehe..



haa.. ni br betul..hehe..cik arnab suka sgt wedges sbb sgt flexi utk dipakai.. bg yg beginner nk pakai heels, korang cuba wedges dulu..bila dah stabil, br amik heels.. cantik kan? yg penting..its pinky!hehe..
 nice n trendy.



Related Posts with Thumbnails