followers

18 Oktober 2010

KONVOKESYEN UPSI SIDANG KE 12

Alhamdulillah.. sendawa sbb makan banyak tadi..hihi..dah kenyang baru leh citer panjang2..pertama sekali cik arnab rasa bersyukur sgt..sbb masih lg panjang umo n dapat sambut konvo sama2 ngn kengkawan yang lain..sebaik saje dapat jubah konvo mood konvo sudah mariiii..dalam kepala asyik nak update blog jer..haha.. masa ni la dlm pikiran cik arnab (haha.. aku dah abih belajar, dah konvo da pun , masa ni lah nk tunjuk belang kat pelajar junior, kasi diorg jeles skit..hehe). Best rupanya konvo nih kan, yela, 1st time majlis tu yang diraikan adalah kita, mana x hepi, cik arnab tgk muka kengkawan pun mmg sgt bangga la, dgn pakaian2 diorg yg mantoppp giler, dgn sorg2 sapu make up dan nampak cantik yang luar biasa amat..hehe. masa dalam berarak keluar dari auditorium ke sitc tu, huhu rasa hebat sgt.. b4 this tgk org, tp kali ni, kita lak. masa dalam dewan lak, terkejut gak la sbb perarakan kami diiringi oleh orkestra upsi yg hebat la jugak walaupun kadang2 pitching lari ..heheh.. dgn lagu2 yg didendangkan menambahkan lagi rasa bangga diri ini.. cik arnab biasa2 jer..hehe..low profile, apa yang cik arnab xleh lupa ialah sokongan dari keluarga cik arnab sendiri yang sanggup datang meraikan cik arnab..huihhhhh.. terharu seyh.. mmg terharu.. semua datang.. kakak2 n abang2 sanggup ponteng keja demi cik arnab..hehe.. perasaan pada hari tu, rasa macam dah lesai semua hutang, penat lelah belajar selama nih, terbalas dgn senyuman bangga abah dan peluk cium tahniah daripada ahli keluarga tercinta.. thanks a lot to my bro Mohd Rashdan sbb sudi jadi photographer cik arnab tuk hari convo cik arnab.. you r da best lah. jom tgk gambar yg berjaya di snap..



gantung jubah, berpeluh iron jubah nye pasal

familyku yg cukup supportive i lap u all, very strong, hehe



kawanku yg comel dan manja.. kiri(ana) kanan( naa) hehe.. muah..

amin: mcchik makin lawa dah sekarang..weh amik gmbr ngn cik, kamera dia kamera mahal
hehe.. amin puji xikhlas.

wif my kembar.. my big bro a.k.a photographer cik arnab.. lap u bro..


tgh mencari2 mana family cik arnab nih?masa ni my bro anta msg ckp dia xdpt stay coz ada hal, terpaksa balik skrg.. dlm hati cik arnab dah nak nangeh da..rupa2nya

dah jumpa..ow tipu ya...



bonda dan ayahnda pembakar semangat


danish: mn cik ja ni?? dah lama adik tunggu

kawan yg comey.. ana dan naa


lambung sekuat hati..hehe

muah..kiss congrats drpd sis zee

tq to all of u..



Related Posts with Thumbnails