followers

29 September 2010

SINOPSIS HARI RAYA

Rinduuu sgt nak menyonteng di blog sendiri.. huhu.. mana taknye, dari puasa ritu xupdate blog.. alasan paling femes n gempak.."bz la akhir2 ni" hehe.. asyik layan fb jer lepas raya ni, ye la.. petang raya tu, dah ada gambar2 raya yg paling latest yang di uploadkan oleh kawam2..hehe..masing2 nak bertanding siapa yg paling awal upload gambar raya..haha.. wahhh.. masa tu la nak tgk kwn2 melaram sakan..bg yg free hair tu.. sehari b4 raya dah g set rambut.. nak tema apa taun nih.. xkurang jugak yg pakai tudung, bergaya dgn shawl sanggup belajar cara2 pakai shawl kat youtube, yelaa,.. nanti xpasal2 tercekik rendang ayam mak kiah kan... hehe.. selalunya bile je cik arnab tgk gmbr2 kwn2 ni ada je soalan2 dan jawapan2 yang selalu bermain di fikiran cik arnab ni seperti:...

1. uihhh.. cantik siot baju raya.. mana beli nih... fuihhhh..mahal ni..ish, xmampu la kalau cik arnab nak pakai..tgk ajela..

2. la... senah kontot nih.. xkurus2.. igtkan puasa sebulan ni kurus la jugak (hakikatnya..jeles sbb senah kontot dah kurus comey..haha)

3. uihhh. besar btul rumah dia.. buat open house.. alaa... umah org kaya kan.. biasa la tu.. malas teman nak nengok..(nada jeles dgn muka sinis menjeling..haha)

4. mak oii.. melaram sakan nampk si piah ni dgn pakwe dia.. nak tayang pakwe la tu.. uih..

5. semua biasa jer.. makanan pun biasa jer... uih.. ribena... keelassssss ko Maria..( pernah dgr dialog ini? hehe)

secara amnya.. rata2 kwn2 ku semuanya cun2 belaka.. tidak kurang juga si penulis yang berwajah come ini..(up la sket)..hehe.. sbnrnya cik arnab nak kongsi la gmbr2 kwn2 cik arnab dgn korang.. tapi..hehe.. ok2 la.. ada satu gmbr ni, cik arnab suka tgk..

semua nya comel2 kan.. cun2 belaka..
hehe..


ape? gambar cik arnab? alar.. nk tgk ugak ke..hehe.. biasa2 je.. tp happy laa raya taun ni sbb leh beraya sakan laa..hehe bergambar pun sakan jugak..hari raya pertama mcm korang jgak, balik semayang raya, bergambar n bermaaf maafan sesama kita..hehe.. dah byk buat dosa.. lepas mintak maaf, baru la rasa bersih skit dr dosa semalam..hehe..dah macam tajuk drama swasta pulak.. bergambar punya pasal, org dtg umah pun terpaksa tunggu jap..hehe.. susah nak kumpul kitaorg ni..kalau dah sekali berkumpul ramai2..hehe..pulun sakan la..so, jom lyn gmbr raya yg di capture dgn kamera dslr baru yg disponsor oleh abg ku..hehe




not ready yet..hihi



happy family



gaya bebas...


hehe...kak long xdak la pulak dlm gmbr nih


abe cuba melakukan lompatan saujana.. tp sygnya gagal kerana
tersingkir pd awalnya sbb berat d perut..hehe



wahhh.saper tu..hehe.. jgn mara aaa..


haaa... nilah juru foto kami... kiki


Related Posts with Thumbnails