followers

19 Julai 2010

BIARLAH YM BERBICARA


ari ni, cik arnab nak promote citer novel skit, "biarlah ym berbicara" ni bukan dapat soponsor   
sponsor dari pihak penaja k, tapi ikhlas la, cik arnab mmg suka sgt dgn cita ni lepas citer 
cinta sang ratu cik arnab rasa ni la citer yg beshhh..hehe..kepada penggemar siber or yg suka sgt chatting plus kamu2 yg sedang mencari atau dilamun cinta, cik arnab suggest korang baca la novel ni..hehe.. biasanya cik arnab xkan gelak lau baca ujang, tapi entohler nape.. bila baca novel ni, cik arnab berjaya menggelakkan diri..hehe.ayat2nya simple n mudah nak faham. jln cerita pun xheavy sgt,, just match la dgn diri cik arnab ni..hehehe... terharu sgt dgn cinta yang ditunjukkan oleh en firdaus dlm novel ni.. mmg xmudah putus asa utk mendapatkan  cinta adiya fatiha..hehe..sweet giler..ciri2 lelaki idamanku!

jgn lupa dpatkan di pasaran berhampiran anda..haha..lebih2 tul cik arnab ni, just nak share ngan korang yang xtau nak buat apa, lebih baik korang spent masa ngan baca novel, dek pekdahnya..haha..emak cik arnab selalu membebel bila cik arnab nak baca novel or layan blog, haa... tu dah bunyi lagi tu,,"cik! makanan kucing dah bagi blum?"haha... biasalh,cik arnab dah jadi mcm sumber inspirasi haiwan2 peliharaan cik arnab sbb nmpk jer muka cik arnab, diorg akan tahu"makanannnnnn" haha.. byk kerja nak buat ni..hehe..keja kontrak ngn ibu sendirik la katakan..kiki..ampun bu..haha.

p/s:masa baca buku ni, suka gelak2 n senyum2 abah dah pelik dah..
abah: "cik, kamu baca buku apa tu? "
cik arnab: "buku kesihatan pak"haha

MY BIRTHDAY 18 JULAI 2010

  • nothing spesel la birthday kali nih..just dapat la wish dr +100 org "jer" kat fesbuk(haha..perasan giler)kiki...tq frenz coz sudi wish kat kiter..hehe

  • pe yg sedeh nyer, cik arnab xdapat satu pun hadiah..even cake pisang satu pun dah kira oklah..tapi apakan daya.. dah tua la tu nampaknya..hadiah dah kurang, kek pun xder.. hahaa.. weh, bukan tua la matured tau..kaka..





  • mcm sedap jer kek pisang ni.. sryuupp... jgn meleh air liur suda

    • tp xperla..act cik arnab xsdih pun..wish dr org tersayang? of course la dr family aku.. ma, abah, kaklong, kak zie, abe n adikku yg berada di plkn("adik lepas kawad ni, cepat2 tefon cik, sbb igt besday cik arini")terharu lak cik arnab..hehehe
    • org yg pertama wish kat cik arnab, hehe..adik comel farhana siput..hehe..bukan farhana bt siput, tu nama id facebook dia la,hihi.. fana ni housemate cik arnab masa kat upsi dulu, dak ni mmg sempoi..teringat lak gelagat dia..heheni la gmbr dia..

    gaya macho tp hancos dr dik fana..haha
    • rata2 kwn2 cik arnab semua doakan jodoh cik arnab.. nape yer..haha..(perasan muda)..kak long cakap, umo cik arnab ni, umo yg bagus utk kawin, kak long cakap, kalau pokok durian tu diibaratkan dah mula berbunga tapi belum berbuah lagi..haha..ada lak samakan kita ngan pokok durian??? lau pokok jambu pun dah kira alhamdullillah..haha...tq kawam2 yg wish kat cik arnab.. at least ada gak la org yg igt kat cik arnab..huhu..jodoh? suami?haha.. xmau lagi!!!

    ni yg xsuka ni.. adalak org ckp cik arnab tua..haha..okla2 ngaku nyer..hihi


    • hati masih mengharapkan ucapan dari hamba Allah itu, tapi...huhu...=[

    AWARD FROM MEO

    cik arnab dapat award tuk yg ke berapa kali ek(hehe..konon..mcm byk la sgt)..any way..thanks to meo sbb appreciate cik arnab k..hehehe...geng cipan award?hehe..lum pernah dgr lg nama award cam gitu.. sempoi ugak..hehehe.. tq again meo!!!!teruskan dgn webcomic yg lebih menarik ok!..=]

    .
    .
    .
    .

    ni la awardnye.. hehe..besh2



    Related Posts with Thumbnails