followers

28 Jun 2010

CONTEST PHOTOGENIC




fuih.. fuih..fuih.. contest lagi? hehe.. kali ni contest yang dijemput khas oleh kakakku hihio.. soffya cik bulan..thanks kak, sudi jemput adik.hehe.. mcm la fotogenik sgt.. haha.. fotogedik?fotogenit?fotogemuk?haha.. mn satu? kenalah juri yg memilihnya..ye tak? kiki.. hadiah per ek? xsbr tul..hihi.. mesti best kan..hehe..

antara syarat penyertaan contest ni..korang kena link kat laman web izyan izzati.. our owner of this contest a.k.a juri tetap..hehe mcm af pulak..hehe.. lagi dua hari dah tarikh tutup contest nih..kiki.. seb baik sempat..=]..cik arnab puji sgt cik izyan kita ni, cumel sgt, anda fotogenik tau..
(ikhlas ok, bukan bodek)
.
.
.
.
.
.
.

gambar yg menjadi taruhan adalah...


hehe.. boleh la daripada xder gmbr..kiki..jgn maraa aaa,,, nape cik arnab suka gmbr nih? sbb mulut nampak kecik skit, lau tak, alahai.. susah nak explain.kiki.. hidung pun nmpk mancung..wakaka... masuk bakul naik lif btul la cik arnab neh..hehe.. gurau2 jer, jgn ada yg terjun bangunan sudaa..haha


.
.
.
.
so , sudah menjadi resam contest, anda mesti tag seseorg untuk menjadi saingan anda..hehe.. ishk, lau x tag, nanti kena saman..hehehe..ok2..

.
.

dengan segala hormatnya.. cik arnb menjemput, calon2 utk contest ni, blogger kesayanganku..hehehehe

syaza(sbb dia baik, suka bantu cik arnab)
azreen amran(sbb dia bagi award kat cik arnab)
ainabdullah(sbb sudi jenguk cik arnab)
hana ramli(sbb hana cumel)


BABY COMEL

presenting... kengkawan cik arnab..dr kiri ct,nomi,masni, cik arnab, sepein, edry n yatie saiko

.
.
.
.
lepas discuss2 kitaorg satu geng(yatie, nomi,masni n cik arnab) pun decide nak g tgk da only one geng kami, sarah yg dah selamat melahirkan babynya MOHD HASIF.. congrats again sarah.. tapi, kitaorg g dah lmbt act. baby pun dah besar, hehe..tp xperkan, kami akan selalu igt hasif.. cik arnab suka sgt tgk baby sarah, comel.. dah lama cik arnab xpegang baby.. lastnya, anak sedara yg latest ari tu la anak sedara bongsu sementara..hehe
MOHD DANISH HAFIZUDDIN.
muah! cayang hasif.. igt aunty ok.. jadi budak baik tau.. sayam dia..

ni dia danish..
.
.
.
.
.
.

sekarang, danish dah xjadi yang bongsu.. cik arnab dah ada buah hati tambahan..hehe.. miasara.. cik arnab suka nama miasara sbb cik arnab igt dkt amani(alar, yg berlakon adamaya tu la) comel tul amani kan.. moga miasara secomel n kiut miut mcm amani dlm citer adamaya tu.. suka sgt..
suka dan duka kisah alisya miasara, akan cik arnab ingat smpai bila2.. miasara seperti permata yang dicari selama ini.. adik mia berjaya mengisi kekosongan kami sekeluarga.. welcome to our family..sayang miasara!!! i love you dear girlfrend! i swear!muwahhhhhh


ALISYA MIASARA


Related Posts with Thumbnails