followers

25 Jun 2010

DEEPIKA PADUKONE vs AISYWARYA RAI

DEEPIKA PADUKONE vs AISYWARYA RAI

cik arnab suka sgt tgk deepika nih.. she is really hot.. mmg cantik sgt, antara actress wanita bollywood yg cik arnab suka. klau korang pernah tgk citer om shanti om, korg leh tgk betapa cantiknya dia.. huhu.. idola cik arnab tue.. heheh.. tp xleh lawan ex miss world kita, sape lg lau bukan ashu kan, hehe.. cik arnab admire sgt dia, dia punya mata, bady, senyuman semuanya perfect! subhanallah.. huhu, alar,, setiap org ada kelebihan n kekurangan masing2 kan, hehe.. lau cik arnab yg pompuan ni pun dah admire giler kat dia, lau org lelaki mcmana la agaknya yer,, hehe, xtido malam la dibueknyor..kiki,, yer ke para lelaki sekalian???

.
.

.
.
.


korang layan gmbar deepika n ashu ni n lau sudi korang vote la yg mn lg cantik n cun k,, hehe. cik arnab nak wat survey skit..

check it out!!

so sweet..


elegance


charming



attractive



sexy.. ahaks

.
.
.
.
.
.
.

sincere


sexy


sweet


cute


classic


p/s: tetiba rasa cam ashu lak.. siap pasang lagu ishqa bina kiya...lalala..lalala..haha..berangan la kejap... lala..lililolo...



Related Posts with Thumbnails