followers

21 Jun 2010

Contest Mata Menawan Faten



waduh2 pak,, contest? cik arnab cuba nasib kali nih la.. hehe.. bkn apa, tgk hadiah dia, dpt free contact lense( nak sgt dpt contact lense warna hitam yg leh besarkan lagi anak mata ni.. cilap haribulan, jadi mata lebah lak.. haha.. xpe2 idola cik arnab kan heliza..kiki)..

tq kak pia sbb tag adik..hehe.. ishk.. bak kata kak pia @ soffya86, kitaorg yg di tag ni akan adalah "orang-orang yang terkena ketumbit mata "

haha.. kalau ketumbit xper.. ntah2 silap upload gmbr yg ada taik mata, baru la satu malaysia tau..wakaka...

cik arnab kena pikir n pilih tul2 nih.. hahah

cik arnab pun nak tag gak la dua tiga org lagi.. ehehe... pesanan cik arnab, jgn upload gmbr yg cantik sgt, yg biasa2 suda,, hahaha... nanti xdpt la cik arnab hadiah contact lense tu..kiki

okeh.. kepada saudara n saudari yg di tag.. hehe.. jom join contest hangat di pasaran fatencumel ni ek.. korang check it out blog faten ek.. adios!!




yg pastinya,, gambar ini tidak ada ketumbit..kiki



p/s: ni bukan contest mata menawan nih.. ni contest mata siapa paling besar..haha.. xper2 nanti cik arnab buat contest mata siapa paling besar..hehehe..

award from najah


wah, cik arnab dapat award dr adik najah dan cipot cedut..trimas2! tenkayu tau, sebenarnya, cik arnab tak arif lagi pasal blog nih, tetiba lak dpt award, haish... teruja tul rasanya.. hehe... kredit tu syaza.. =] nanti bila cik arnab dah terer men blog nih, sik arnab pun nak bagi award kat org len gak lar,, hehe.. nama syaza n caer mesti awal2 dah cik arnab tick dlm list.. tq again ya!

cik arnab dgn bangganya ingin bagi lak award nih kat org len,, sbb...dah tu memang wajib ok.. syarat2nya..hehe.. so cik arnab nak passing award nih kat 10 blogger terhebat di mata cik arnab.. korang memang best lah!..hehehe...


calon2 penerima award ini adalah:




Related Posts with Thumbnails