followers

03 Jun 2010

Contest Gaya Paling Seksi Makan Kerepek

klik kat gambar tuk link ke contest

hehe.. nak tergelak cik arnab baca.. macam2 contest ada kat blog ni ek..hehe...al maklumlah, cik arnab ni baru lagi join blog nih, baru nak berjinak dgn blog nih.. hehe.. kwn2 blogger sekalian, kalau salah tlg tunjukkan yer.. cik arnab duk pikir2 camne la nak buat gaya seksi sambil makan kerepek nih, antara tips2 yg cik arnab rasa perlu utk masuk contest ni:
  1. cari kerepek paling sedap yang pernah anda makan( kalau xder, g cari kat kedai, kalau malas nak g kedai, ambik jela kerepek mana2 yg lum expired lagi..)
  2. letak kerepek dibibir anda(bismillah jgn lupa)
  3. sediakan camera dan cermin di hadapan anda( utk practice gaya seksi dulu)
  4. then.. click!
p/s: nanti cik arnab edit lagi entri ni bila dah ada gambar yg paling seksi(ade ke agak2) tuk contest ni k.. hehe
Related Posts with Thumbnails