followers

30 Mei 2010

en labu labi

entri kali ni cik arnab nak citer pasal kekecewaan..huhu.. sedeh...

nape sedih??


View Image

tadi cik arnab ada tgk facebook seseorg, cik arnab selesa namakan dia en labu labi..

citer nya gini

dulu, kwn cik arnab pernah la admire2 kat en labu labi mula2 en labu labi ada gak bg msg kat kwn cik arnab, yela, zaman it kan skrg nih..nak ngorat jer guna fon, fb, friendster, xsampai 2 minggu dah kapel..hehe tp tu bukan cik arnab la, tu org lain.. kwn cik arnab ni susah nak fallen in love skit..ok2 come back 2 da story.. en labu labi ada la msg kwn cik arnab, tapi msg cam biasa2 jer, msg kwn2, ckp gudnite..sweet dream.. huhu.. mula2 kwn cik arnab bolayan jer,sbb kwn cik arnab rasa dia cam xserius..lama2 kwn cik arnab pun ada la balas dia nyer msg.. dari msg gudnite, kpd msg tanya khabar, msg tny psl std, psl minat, erm.. lm2 dia dah jrg kontek, rupa2nya, td cik arnab tertengok dia nyer fb(kan kalau org update status kita leh tgk) dia dah ada makwe rupenyer..( kesian kwn cik arnab, nasib baik kwn cik arnab jarang online)


hurmm... makwe dia cunn weh,.untungla dia. cik arnab doakan dia hepi n bahgia..hehe..


p/s: untuk insan yg bergelar lelaki, jgnlah anda calarkan hati wanita yg anda sayangi.. percayalah, dia menyayangi anda sejujurnya dan sedalamnya.. jaga lah dia, peliharalah hatinya,, sayangi lah dia dengan caramu sendiri.. biarkan dia merasakan bahgia disisimu..

tips bercinta: kalau cinta, jgn cinta 100%, selitkan juga perasaan benci 10%
kalau benci, jgn benci 100%, selitkan juga perasaan sayang 10%
Related Posts with Thumbnails