followers

27 Mei 2010

bye2 gombak



17 mei 2010.. meninggal kan gombak..huhu..terpaksa balik ke kg halaman dengan kadar segera, coz 18 mei tarikh lapor diri kat sekolah baru..kiki.. alhamdulillah sbb dapat guru ganti, ada lah jugak kerja yang leh cik arnab buat dlm cuti nih.. kalau x, cik arnab duk umah jela, xpun duk menternak body yang semakin mengancam neh..wakaka...erm...



dua org anak sedara cik arnab yg disayangi.. naufal adib mukhriz(si baju belang) naufal muiz(peace)..

airport subang.. first time nek firefly.. cik arnab prefer firefly la.. sbb per.. sbb ada refreshment..kiki.. muffin cake ngan air mango.. best la... ritu penah fly dgn air asia, tp xder lak bg air ke per,siap kena bli sendri lak, dah la mahal..hihi.. maybe awal2 kut, nak promote dulu, bg la mkn dlu.=]..tp bagus2..teruskan bg makan kt penumpang yer,terutama passenger yg kuat mkn cam cik arnab neh..hheheh


sempat bli big apple, sambil tunggu masa, makan dulu satu round!hehe

b4 check in, cik arnab menelan air luir beberapa kali coz terliur dgn big apple yg dah lm cik arnab nak makan..kiki..igt nak bli 24biji,tapi pulus xcukup.kiki.. amik 6 sudah..


Related Posts with Thumbnails