followers

26 Mei 2010

guru ganti SK Bachok

cikgu mai dah jadi teacher mai dah..hihi..kat sekolah baru cik arnab dah tukar jadi guru bi la plak..hehe..bila dipikir2.lucu la plak, cik arnab ni manala pandai sgt bi, setakat cakap2 biasa tu tau la, kalau pasal grammar, conjuction, preposition, haish.. xpandai la cik arnab., kena tgk balik kitab2 grammar yg lama. cik arnab bukan xtau,hehe lupe..(hehe.. nak cover la tu). mula2 merangkak gak, tapi hari ni dah masuk 2 minggu cik arnab kat sek baru tu.. erm.. oklah. overall.. cikgu2 pun baik, byk bagi tunjuk ajar.. terpaksa la cik arnab tebal kan muka g tny guru2 yang ajar bi.. xpe, orang kata tuntutla ilmu sampai negeri cina, ye kan?hihi..




buhsan tul time perhimpunan, take pic satu.. kiki cik arnab duk belakang2 jer,, kang duk depan nampak skema nak mampuih pulak.hihi.. masa ni duk tepi cikgu cina.. "ju"dia org sarawak, dapat posting kat kelate.. hihi.. sape kate org sana xdapat posting semenanjung? ha,, dah terbukti. kesian dak cina nih, jauh dia nak balik..ck arnab seloroh ngan dia, lau cik arnab dapat posting sabah, cik arnab nak tukar ngan dia,,hehe,, (saje bual2 kosong coz nak ilang ngantuk, semalam xcukup tdo)

dak sekolah ni skit jer, erm, dlm 700 lbh jer..ok la.. tapi cik arnab dapat kelas 2G, 3G,4C,5G waaaaaaa.... semua kelas hujung tu, except kelas 4C jer..huhu.. tp bagus gak, xpyh la cik arnab pening2 kepala nak ngaja, leh la ngajar benda2 simple jer..hihih..hari2 masuk, what is your name?my name is bla...bla..blaa...heheh..,( lbh kurang dialog citer p ramlee,,"hari2 saya main bola"..=]


on the way cik arnab nak balik tadi, cik arnab jalan ke kereta, then sambil panaskan enjin kereta, sorang cikgu"cikgu mei" kut namanya, lupa dah.. hehe.. ngah men helikopter anak dia...


SITUASI

Cikgu Roslan: hehe.. mai(panggilan tuk cik arnab)cikgu mie nie, bli helikopter ni tuk anak dia, tapi anak dia kecik lagi, so bapak la men dulu..heheh

cikgu mie: sengeh.. sambil kushyuk men game tu..


hehe.. cik arnab pun nak men,, tunggu cikgu ajak jer..hehe
Related Posts with Thumbnails