followers

22 Mei 2010

hari terakhir dak praktikal unisel

hahaha.. hari ni hari jumaat, best sgt, sbb ada majlis perpisahan.. yang penting ada makanannnnnnnn.. hahaha.. memang la cik arnab ni pantang lau ada makan2 free nih.. haha rosak diet i.. kiki.. xper, satu hari je.. byk gak yg cik arnab makan.. kiki... cikgu2 pun byk sponser makanan.. yang paling aku igt, ayat pressure" ah. cikgu2 satay tu amik sorang 5 cucuk jer eyh.. (dgn suara yg amat nyaring) hehe.. terkezut den, dah la dgn nada kuat.. hihi.. tp bagus gak pressure bg hint gitu, kalau tak, mmg abeh la satay tu cik arnab lantak..hihi...

byk menu hari tu, yg cik arnab igt, satay, roti jala, nasi lemak, nasi beriani, sosej, karipap, goreng pisang, cupcake, agar2, kerabu mangga, rendang, aiskrim, ayam pedas, wawawaw... best weh... hehehe tapi cik arnab makan skit jer...

roti jala


satay(5 cucuk jer.. xleh amik lebih)hihi

ice cream sbg pencuci mulut..=]



n minum cucumber juice.. hehehe.. pengalaman pertama minum air ni thanks to kak wati coz susah2 sediakan air utk kitaorg.. act air ni best tau..
cara nak buat air timun batang@cucumber ni adalah

1. pegi kedai, beli timun, pastikan bilangan timun mencukupi, kang xpasal2 kena g bli plk

2. basuh lu timun tu, mana tau kut2 pakcik jual timun tu lupa nak basuh ke.. hehe

3. parut la timun tu, halus2

4.hehe.. tambahkan air gula or air manis, pastu tambah dgn air suam mengikut citarasa anda.

5. lagi best kalau tambahkan ais.. kasi masyuk skit..sedap diminum pada hari yg panas terik(hehe skema tul ayat)


ni cik arnab kasi la gambar yg di touch up skit2.. we are da power rangers! yeah!


and last but not least... bg pose manja skit..hehehe.... dari kami.. soffya. cik arnab and mila! muahhh.. miss u guys!
Related Posts with Thumbnails