followers

13 Disember 2010

DUET DGN ANNA RAFALI..OH YEAH!

Wah... kali ni cik arnab excited giler nk tulis entry...opsss.. sampai lupa nk bg salam kat korang semua..hihi..ok2..assalamualaikum rakan2 blogger tersyg.. hihi.. nk tau aktiviti terbaru cik arnab? cik arnab pergi jom heboh!!haha....per kes cik arnab nak heboh kat sini?? well2.. hihi.. cik arnab nk gtau korang yg cik arnab duet dgn anna rafali dowh!!hihih... bangga+ terharu +excited!..mcm poyo sgt entry kali ni kan.. but who cares??..


actually, ramai artis yg cik arnab jumpa.. seriously diorg memang cantik dan sedap mata memandang, korang pernah tgk jue aziz kn? dia cam chubby gak kan dlm telebisen? tp yg cik arnab tgk, dia mmg comey n kecik molek..kulit dia lak halus jer,, yg penting gigi dia cantik,


cik arnab: jue, toleh sini sat..hihi
jue: hai cik arnab!(ju pun baca blog cik arnab ker?(hihi..poyo jer)


extrange!!!haha.. cik arnab sama tinggi je dgn rich..sambil2 tunggu nak test drive alza kat booth perodua..hihi... meramaikan majlis je ni..hihi..hensem la drumer kat blkg tu, nm per ek? lupa r

eira syazira yg sgt kurus cendekiang! bak kata org kedah..haha..ntah btul ke x title yg cik arnab bg tu, tp seyes, eira ni kurus..teringat lak lakonan dia yg suka membebel dlm citer ngangkung n slot akasia yg dia berlakon jadi pemungut kelapa sawit.. cita per ek? asmara ini? jimmy asmara? asrama? ntah la..luper..hihihih

hihi..this is act, da pic dat i wanna show u all guys..hihi.. jeles x?haha.. alar, xnk ngaku la tu. dlm hati korang jeles kan3?hihi

cik arnab: anna..pandang sni jap...
anna rafali:..peace !!
kak dila: berani nyer cik arnab!

a simple conversation wif her

anna rafali: ok2 u guys, sapa yg kat cni volunteer nak nyanyi dgn i?lagu tlg ingatkan aku?

cik arnab: me2!! of course(dgn xmalunya angkat tgn.. semua mata dah tgk cik arnab..hihi.. lantak lah, at least i dpt duet ngn u kasi u smgt skit nk final juara lagu ni..kiki)

abg pegang mic kat tepi :ok, kita dah ada volunteer(sambil pandang sinis jer kt cik arnab n bermonolog dalaman.. "boleh caya ke budak ni??")

anna rafali:u bleh nyanyi da whole song?

cik arnab: i xingt sgt lagu ni, can u sing wif me anna?

anna rafali:ok2..i nyanyi part first then u continue wif da chorus ok?

cik arnab: ok2...

anna rafali:ok2..i nyanyi part first then u continue wif da chorus ok?(mula petik gitarnya yg bernama martin..teng..ting..tweng..konon bunyi gitar dia la tu, kasi real skit..hihi)..start nyanyi..

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

cik arnab: ok2..part cik arnab..

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

haha..3 baris je nyanyi, rasa mcm 3 lagu..hik3.. ntah paper je cik arnab ni..hahahaha.. biarla..sebok je korang ni..dah2..jgn gelakkan cik arnab ok..hihi..rugi tul xleh amik video..kak dila, u make me frust u noe..huk2..tp xper la..i really enjoy singing wif u anna.. oh yeah





anna sedang memetik n mencari not gitarnya sambil cik arnab pose ngada2 kat tepi..hik2

anna: ok..its ur turn now..


anna&cik arnab:sing together,,

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

gambar ni yg xsepatutnya ada dlm blog cik arnab ni, hehe.. xpela, kasi can k.dila..

kak dila: akak xpernah serapat ini dgn artis tau cik arnab
cik arnab: ?@!#@$.. ayat buku rujukan la akak ni, hehe.. xper2 cik arnab dah kasi can tu..layannnn


wut eva we do, wherever we go, just be urself..! enjoy ur day guys!!!!

8 ulasan:

kiwi berkata...

boleh rate entry ni tak? kiwi nak kasi 4 bintang. 1 bintang tinggal sebab tak ajak kiwi ;p

p/s: ni yang rindu nak dengar cik arnab nyanyi ni

enuLwanie berkata...

hahaha..
rupanya kita di satu tempat.
keciknya dunia tp xperasan plak cik arnab ada kt ctu.
best la dpt duet dgn ana raffali.
enul terjengket2 je kat belakang.

meo berkata...

ailllaabiiuuuu ana !!!!

soffya cik bulan berkata...

wahh adik...rugi nihh akk x gi sekali. kalo x blh jadi pemain drum ke...hakhak


neway rindu nak karok2 lagi...hu

soffya cik bulan berkata...

dik, akk bt entry special utk cik arnab nihh dan pnjm gmbr dn akkk bg bcklink kt blog nihh..

tqvm :)

pesanan:
dik, elok gmbr letak watermark tau...macam k.pia buat. bahaya2.:)

soffya cik bulan berkata...

di tag
http://empayarcikbulan.blogspot.com/2010/12/peace-contest-yo-wasssupp-wasssuppp-bro.html

♥ Teacher Rinz ♥ berkata...

shanteknye..folow me keyh..i folow u

soffya cik bulan berkata...

dik, jawab kat ni ek soklan2 hehe

1.watermark=baut dalam edit gmbr
just letak je nama blog ke, nama mc chik ke kat situ ek... guna software editing gmbr, mcm photoscape.download.sng nk guna

2.URL adik kat shoutmix pun kena tukar k. sbb akk nk BW blik td x jumpa.
-ye, kena gtahu sorang2 dik....nk sng, tggl komen kt blog2 tu..mmg klo dia tekan kat nama cik arnab, jumpa terus blog ni

3.jom makan char kuew teow kat rumah akak nnti. hehhehhehe :)

4. tq jugak bg pnjam gmbr nihh. samae2 utk entry tu...:)

ada lagi tertinggal soklan x? nk thu tnya je k

Related Posts with Thumbnails