followers

28 November 2010

A new day has come



New life, new place..semangat baru, azam baru...Syukran ya Allah... alhamdulillah segala puji bgnya..akhirnya cik arnab dapat koje n dapat posting...igtkan taun depan baru posting..kepada kawan2 yang blum posting..sbr yer.. sbr je kuncinya..

masa tau result hari tu, seb baik kawan cik arnab yg tolong cek kan.. namanya najib.. dak najib ni baik, sesuai dijadikan menantu utk pakcik makcik yg sedang baca entri ni,hehe. cik arnab hari tu keja, hari last kat sekolah mmg xsenang duduk sbb nak tau result lagi.. ok2 b4 that cik arnab nak story dlu psl hari last cik arnab kat sekolah..

cik arnab dapat hadiah drpd anak2 murid yg sayangkan cik arnab..tima kasih xterhingga pada diorg semua.. basah lencun lengan baju cik arnab hari tu, mana taknye,duk nangeh kat bahu cik arnab..hehe.. xpela, kasi can diorg layan perasaan diorg.hehe.. tq anak murid ku.. cikgu syag kamu, bukan sbb kamu bg cikgu hadiah, tp sebab kamu rajin belajar n buat cikgu gembira ajar kamu..hehe


anak murid : cikgu, leh x cikgu jadi kakak sedara sy? cikgu kawin ngn abg sedara sy, so that hubungn kita berpanjangan n kita xkan berpisah lg


cikgu cik arnab :??blur@#$#%#%#

 hadiah drpd cikgu2 sk bechah keranji yg sgt2 supportive n baik.. temkiu to all of u.. hehehe
cikgu: mai, jgn lupa ajak kami lau dah nak kawin nanti yer
cik arnb: i wish i have the answer 4 that..hehe



so now.. im here..at kl.. rezeki Allah bg ada kat cni, jodoh? entahla.. masih blum terpikir psl tu..kalau Dia dah tentukan, insyallah ada, kalau tidak disini dimana2.. mungkin..yg penting, cari duit, bls jasa ibu n ayah.. berbakti pada anak bangsa sendiri, tangunggjawab besar 2.. harap2 dpt jd guru yg boleh menjadi contoh pd anak muridku..insyallah.. 

11 ulasan:

Keyyah berkata...

wah bestnya dapat hadiah byk2...
siap dapat sutera terengganu lg..


congrate ye cik arnab sbb dah posting..heheheeee

^^nu[dd]yra^^ berkata...

slamat bposting mai ;p

meo berkata...

bestnye cik arnab

♥e'in♥ berkata...

jdik cikgu gak ke kat KL?

SweetSyaza berkata...

wah comel2 hadiah cik arnab dapat..
mesti cik arnab cikgu baik n sporting gler kan??smpi siap tompang2 bahu lagikk..ehehhee

cik arnab berkata...

keyyah:tq keyyah..hehe.. lama tunggu nak posting.. dah posting tetiba rs malas nk jadi cikgu..hihi..ngada2 tak?

cik arnab berkata...

nadyrah:hehe..temki kak didi

cik arnab berkata...

meo: aah meo..hehe.. best dpt byk hadiah..suka2

cik arnab berkata...

ein: aah..jd cikgu kat kl, rezeki kat cni..huhu

cik arnab berkata...

sweet syaza:hehe..aah diorg ni nak lepas perasaan kut..hehe.. abis basah baju..huhu.. but nice moment la..hehe..syaza, jom jd cikgu

soffya cik bulan berkata...

cik..berbaiktilah kite kt kl nihh balik...
hope cik gembira jadik cikgu, sbb cik cikgu yang bagus...
:)

Related Posts with Thumbnails