followers

29 Oktober 2010

“Pertandingan 'Header' Tercantik Kali Ke-2”

wah..tetiba cik arnab trtengok n terintai blog alienelliz ni..
mcm dah lm xmsk contest..hehe..so 
skrg nk suka2 masuk contest.. contest header cantik..dah xder keja lak cik arnab ni..wlpun 
header xseberapa cantik, cik arnab nak gak sebok2 kan diri masuk contest nih..hihi.. korang
 nak masuk gak x? lau nak, korang link je kat blog alienelliz n tgk la syarat2 yg 
perlu..simple jer.. so, jom kita meramaikan majlis..hehe..



Pertandingan Header Tercantik!!! 
....Header blog siapa paling cantik, dialah yang dapat hadiah....

...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...


1. Buat post mengenai pertandingan yang dibuat ni.

2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.

3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.

4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...

5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar namano. tel, dan laman web blog korang.



cik arnab tag org yg paling latest komen kat blog cik arnab.. n da lucky persons would be..
jeng3...





8 ulasan:

hiro berkata...

gud luck.

alienelliz berkata...

orite..hehe thanks join..=)

meow berkata...

header arnab?

knp suke arnab?

cik arnab berkata...

hiro: tq hiro..hihi

alie: no biggie dear.. =]

meo: suka arnab sbb arnab comel sgt

Syafrizal berkata...

terima kasihlah sebab tag saya hehe

Azmie berkata...

Good Luck ye awak untuk header awak.. yeay!

Jom Singgah ke laman blog saya, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

cik arnab berkata...

azmie: tq azmie..u to0..=]

♥e'in♥ berkata...

alamak, ein xkreatif laa nk wat header2 nie..

Related Posts with Thumbnails