followers

09 Oktober 2010

LEPAK2 WIF MY GURFRENZ

Minggu ni mggu berkasih syg dgn kawan2 kesygn cik arnab.. kalau je bab hang out ngn kengkawan nih, mmg syok ahh..sbb leh lepas rindu, lepas geram, lepas perasaan kat kwn2 cik arnab ni..hehe.. kwn2 cik arnab ni semua baik2 belaka( weh, aku promote korang dlm blog aku tau.. nanti kuar lg , jgn lupa belanja aku).. cik arnab mmg xsegan silu bgtau problems kat diorg ni.. rs selesa mcm pakai pampers drypers la kwn ngn korang nih..
masni: sedap air aku, cuba ko rasa
cik arnab: fuyo.. mcm nak pengsan aku minum air ko.. seb baik xkoma..haha
ejey: nah, amik ni pi main jauh2.. makan sampai licin..ambik barokat... haha

first time dpt kuar mlm.. muka excited giler..hehehe
 
korang biasa x ngumpat kwn2 korng? haa.. jgn tipu ar.. cik arnab tau.. tapi cik arnab xpernah ngumpat diorg nih(bujet baik yg amat).. biasala, lau kita ada masalah, mesti nk cr someone yg kita leh share kan?selain drps famili kita la kan? haa.. so choose da best n da rite person to become ur frenz.. sbb kdg2 kwan ni mempengaruhi kita.. lau kwn tu suka make up.. mmg lama2 kita akan jinak2 gak la ngn make up nih.. jgn tipu la.. arap2 korang pun dpt kengkawan yg comel n baik cam kwn2 cik arnb ni..

cik arnab puji org lelaki bila berkawan.. mmg diorg kwn btul2.. dgn kwn mmg xberkira langsung kan, ada tu sanggup bagi awek dkt kawan if kwn tu dah berkenan dgn awek mereka..(tu nmnya pendek akallan tu.. yela, dah kita dapt awek yg cantik, pandai yg dah memenuhi citarasa, awat duk bg kt kwn lak.. kang xpepasal duk nangis tepi dinding sorg2)tp papepun, mcmana pun kwn kita.. itu diorg, cubalah jd diri kita sendiri kan.. jgn hipokrit pd diri kita, jgn sombong n bongkak dan cuba terima pendapat org lain pd kita, mungkin kita leh baiki diri kita drpd komen2 org pada kita.. terbaikkkkk!!!

ok, let me introduce my frenz.. lets check their availability..from da back.. yg pakai tudung hitam berbaju merah tu.. thats nomy, bakal guru tu, mmg comel, manja, berkaliber sesuai utk dijadikan menantu mak jah. yang tepi nomy tu, masni.. orgnya kecil molek. cantik, baik, putih gebu., kalau interaksi ngn org tua2, mmg dia yg menang la.. pandai masak gak ni.. single minggel lagi nih..yg pakai tudung kuning n hitam tu blum lg available sbb still belajar lg ok... haa,, yg pakai tudung warna belacan kat depan ni.. yg pakai spek ni, yati nm dia.. dia la pengerusi kelab dan persatuan GILA GELAK BILA JUMPA..hihi..daknye baik sgt.. pandai masak.. hormat org tua, bijak n intelligent, bukan ke sm jer tu?skrg ni ngah wat master ni.. mmg klgn kitaorg pun dia yg paling bijak..hehe.. yg manja2 tepi cik arnab tu nmnya ejey..come? mmg la, amik berkat cik arnab tu..hihi.. yg tu xleh r.. dah ada steady tu..lau bab cintan cintun nih.. dah smpi peringkat phd tu..hehehe.. so lau ada masalh cinta, rujuk la pakar esp ejey..hehehe..


opss... ada sorg lagi..miss pulak nk introduce..hehe.. antara kwn yg paling laku di abad ini.. hehe.. dia la yg paling awal kawin antra kami nih.. so, pe2 hal psl perkahwinan ni, kami rujuk pakar la..hehehe...sarah dah hariz.. suami merangkap pencurik jantung kawan cik arnab nih..hehe.. so sweet kan, dah ada baby pun, hasif nmnya.. comel!

hepi famili



2 ulasan:

ijad berkata...

salam ziarah

Syafrizal berkata...

seronoknya lepak dengan kengkawan
abis ke air gelas beasr tu

Related Posts with Thumbnails