followers

30 September 2010

trett..trett... bunyi msg hp..bkn hp blackberry, jadi msgnye bunyi biasa2 saja la..hehe..

najib: berita gembira..serius xtipu keputusan temuduga dah leh check(link)

cik arnab: hah?? hehe..yabedabeduuu2.. sambil berlari jarak jauh utk sampai ke laptop( excited yg amat..) cik arnab tau, kwn2 yg lain pun mesti mengalami perkara yg sama.. saat kelenjar adrenal merembeskan hormon adrenalinnya..haha.. dlm hati tuhan je tahu cane kalau bahasa kelantan dipanggil "kenaling" maksudnya berdebar tahap cipan men roller coaster.....

" sila masukkan ic anda".. tup tap..tup tap..(bunyi keyboard laptop cik arnab)
 eh, btol ke ic aku gini? cam silap jer?eh, btol2.. bismilahhh.... fuhh(tiup2 skit kat laptop..hihi)

jeng2...




alhamdulillahhhh!!!



 ni baru je tau keputusan temuduga..blom tau penempatan.. tapi dah papepun cik arnab dah syukur sgt2 sbb lulus gak temuduga hari tu..hehe.. mati2 cik arnab igt xlulus temuduga hari tu..pengalaman ngeri tul. cik arnab ada gak tny kwn2 lain.. rata2 semua berjaya lah.. moga2 cepat2 la kita posting.. cepat2 dpt gaji.. cepat2 kawin..heheh..opss..kawin? cik arnab? hehe.. not yet2..tapi ada gak senior bg tau ada yg xlulus temuduga.. maybe sangkut kat exam or intrview lah.. rezeki bkn d tgn kita, mungkin ada hikmah di sebalik semua yg berlaku..

p/s: result penempatan maybe akan tahu lepas 2 minggu dr skrg, ataupun maybe konvo kita dah tahu negeri yg akan di tempatkan
Related Posts with Thumbnails