followers

02 September 2010

BAJU RAYA EDISI 2010 KU ALA ARTIS?

SHOPPINGGGG!!!!fuh, penat gak otak nih duk pikir hal baju raya ni..yela mmg la penat, sbb dah xder benda nak pikir selain tu, bila ada jer masalah kecik ni, terasa besar yang amat!.huhu..raya dah nak dekat, baju raya blom ada( konon cam artis la)haha.. mmg la, cik arnab selalu duk berangan nak jadik siti nurhaliza..tut tut,, "siti nurhalipan" pun layan jugak laa..artis cam best je kan, yela mana taknya.. beli baju online jer, beli baju bukan kena cari kat kedai2 yang ada diskaun,just g tgk fashion show, lepas tgk berkenan,haa,, "ok, i take it"..huih, byk duit, boleh arr,, hehe.. kalau cik arnab, i cari kedai yang ada tag2 sale tu..hehe..


haha..masa tgk tag2 nih la rabun mata cik arnab..yela,, carik yang murah la, KUANTITI LEBIH PENTING DARI KUALITI..hehe..tu la falsampah idup cik arnab bila shopim.n itulah pegangan orang yang bujet xcukup cam cik arnab nih..hehe.

ok, jom pilih design baju raya taun  ni..


FESYEN 1
ni ape ke hal nye ni duk kangkang cenggini, haish.. xmahu ler cik arnab..burok ropenyer..



FESYEN 2 
rejectni fesyen terbang2 ni..mana cik arnab nak cari angin nak kasi terbang yang kat belakang tu... masalah2..



FESYEN 3 
cam mayat idup je tgk model ni,. ih2.. xmau le baju gini, kang xpepasal cik arnab jadi kurus cenggitu..rejectttt



FESYEN 4
macam baju kelawar jer..hihi, abih la tercelop kuah rendang masa ari raya nanti..hehe.. huihh..reject ugak nih



FESYEN 5
haa.. ni la ok, baju cam artis.. tapi tudung tu kena ubah suai skit.. xmau la pakai macam mak iti, nanti org kompius pulak mana mak iti n mana satu cik arnab..kiki..okeh, tema taun nih, oren..settt... gaya ala2 siti nurhaliza..wahhh.. melaram sakan



6 ulasan:

SweetSyaza berkata...

hahahha...
okey pe pakai cm mak iti???
tp ni versi mak nabb...ehehehe
yg tu ke baju raya cik arnab?cantik :)

cik arnab berkata...

syaza: hehe.. kalau boleh nak yang macm tu la..tapi kompom xder..hehe..yg iras2 pun dah kira ok..=]..syaza brp psg baju raya>?

cacing berkata...

la mana fesyen tuk lelaki??? takkan nak pakai macam siti nurhalija waktu solat raya????

meo berkata...

slmt hari ray cik arnab

cik arnab berkata...

cacing:hehe.. eh, mn leh, cacing kena hencem2.. pakai baju melayu n bersongkok.. br smat..

meo: samat hari raya meo!

soffya cik bulan berkata...

dh hok mano so baju rayo pilihan hati mc cik nyo..hu

Related Posts with Thumbnails