followers

15 Julai 2010

TAG DARI SYAZA

igtkan dapat award lagi, ropenyerr dapat TAG 3S.. Per lak la tag 3s neh.. cik arnab ni bukan tau sgt spl tag2 nih..buat2 pandai jerk..kiki..temkiu to syaza sbb sudi tag cik arnab yer.. neway TAG 3S ni ownernya cik puteri sengal.. sengal?hehe.. cam comey jer name puteri sengal tu, tiba2 lak teringt citer benci bilang cinta.. kan?hihi.. 


actually, 3S tu stand for sengal, sempoi n stylo.per yg sengal? sempoi? stylo? haa.. lau korang nak tau aper, korang kena blogwalking ke blog puteri sengal ek..korang klik jer kat gambar kt bwh nih..ni la puteri sengal lau nk kenal..=] 


d owner

cam biasa, lau dah kena tag tu, kena la jawab soklan2 yg menduga jiwa dan akal pikiren..hehe.. syaza ni, suka wat cik arnab pikir byk2 eh, btw, cik arnab xsuka pikir sgt, cik arnab nih suka berangan jer.. heheh.. tp xper, for u, i answer las dis questions..hehe..lgpun 
owner tag ni nk  tgk hasil cika arnab m'jwb tag. N yg mne b'jye m'jwb ngan sengal, sempoi n stylo, puteri sengal akan tekan2 cik arnba nyew nuff..hehe... bagus2..



1. How do you unwind?

per ek? emm.. aa.. tau2.. bila dengar derap tapak kaki mak.. tup tap.dum,,dam..berjalan nak g kejut cik arnab dlm bilik tiap2 pagi, mak akan bwk bekal sekali..hehe..cubitan elektrik..haha..trus bangun berdiri sambil lipat selimut.



2. What makes you cry?

a)bila gelak terlampu kuat sampai tak hengat dunia n siap ketuk2 meja
(haha..truk btul..jgn tiru aksi ini)



3. What makes you depressed?

bile ek,aa.. bila mak suh bagi haiwan2 peliharaan makanan suplement  diorg..lau cik arnab x bagi, mmg akan dgr leteran mak dr pg sampai petang lusa..



4. What 5 things could you not live without?



1.makanan(makan sebelum kenyang) aik?? cam pelik jer.. makan sblm lapar  2.air masak, air putih, air jernih(hehe,, at least 2 botol sehari)
3.my boyfriend(laptop kesayangan)
4.internet la, lau dop camne nak update blog
5. mak ayah because both of them, support cik arnab..biasiswa pa ma dowh..hehe



5. What's your worst part that couldn't change?

buat derk jer bila org panggil..hehe..suka buat org panggil kita byk kali, lau dia sbr, maknanya org tu syg kat kita..hehe..



6. What's your favorite phrase?

of course.. tanpa keberanian, mimpi tidak bermakna.. haha.. promote tagline cik arnab tu...



7. What makes you happy?
bile ada org topup kat kita(materialistik tul..) sbb ada org topup kat cik arnab tau.. tp cik arnab dah byr balik coz xnak la berhutang budi dgn org..hehe.. except dia tu family cik arnab..hehe

2 ulasan:

meo188 berkata...

uiks! ade tag... huhuhuhu...

nanti sy cube jwb... nice pic :D

cik arnab berkata...

ok meo.. selamat menjawab k.. nanti inform cik arnab k..=]

Related Posts with Thumbnails