followers

19 Julai 2010

MY BIRTHDAY 18 JULAI 2010

  • nothing spesel la birthday kali nih..just dapat la wish dr +100 org "jer" kat fesbuk(haha..perasan giler)kiki...tq frenz coz sudi wish kat kiter..hehe

  • pe yg sedeh nyer, cik arnab xdapat satu pun hadiah..even cake pisang satu pun dah kira oklah..tapi apakan daya.. dah tua la tu nampaknya..hadiah dah kurang, kek pun xder.. hahaa.. weh, bukan tua la matured tau..kaka..





  • mcm sedap jer kek pisang ni.. sryuupp... jgn meleh air liur suda

    • tp xperla..act cik arnab xsdih pun..wish dr org tersayang? of course la dr family aku.. ma, abah, kaklong, kak zie, abe n adikku yg berada di plkn("adik lepas kawad ni, cepat2 tefon cik, sbb igt besday cik arini")terharu lak cik arnab..hehehe
    • org yg pertama wish kat cik arnab, hehe..adik comel farhana siput..hehe..bukan farhana bt siput, tu nama id facebook dia la,hihi.. fana ni housemate cik arnab masa kat upsi dulu, dak ni mmg sempoi..teringat lak gelagat dia..heheni la gmbr dia..

    gaya macho tp hancos dr dik fana..haha
    • rata2 kwn2 cik arnab semua doakan jodoh cik arnab.. nape yer..haha..(perasan muda)..kak long cakap, umo cik arnab ni, umo yg bagus utk kawin, kak long cakap, kalau pokok durian tu diibaratkan dah mula berbunga tapi belum berbuah lagi..haha..ada lak samakan kita ngan pokok durian??? lau pokok jambu pun dah kira alhamdullillah..haha...tq kawam2 yg wish kat cik arnab.. at least ada gak la org yg igt kat cik arnab..huhu..jodoh? suami?haha.. xmau lagi!!!

    ni yg xsuka ni.. adalak org ckp cik arnab tua..haha..okla2 ngaku nyer..hihi


    • hati masih mengharapkan ucapan dari hamba Allah itu, tapi...huhu...=[

    4 ulasan:

    Syafrizal berkata...

    Selamat Hari Jadi
    Semoga Panjang Umur Dan Murah Rezeki

    cik arnab berkata...

    tq syafrizal...=]

    .o r k e d. berkata...

    sorry! tatao pown ur bday. eppy belated bday!may ur bday hv a blast for this year. meh emel. na add kamu (:

    cik arnab berkata...

    orked: tq so much tau..hehe..sudi wish besday kat cik arnab..=]

    Related Posts with Thumbnails