followers

19 Julai 2010

BIARLAH YM BERBICARA


ari ni, cik arnab nak promote citer novel skit, "biarlah ym berbicara" ni bukan dapat soponsor   
sponsor dari pihak penaja k, tapi ikhlas la, cik arnab mmg suka sgt dgn cita ni lepas citer 
cinta sang ratu cik arnab rasa ni la citer yg beshhh..hehe..kepada penggemar siber or yg suka sgt chatting plus kamu2 yg sedang mencari atau dilamun cinta, cik arnab suggest korang baca la novel ni..hehe.. biasanya cik arnab xkan gelak lau baca ujang, tapi entohler nape.. bila baca novel ni, cik arnab berjaya menggelakkan diri..hehe.ayat2nya simple n mudah nak faham. jln cerita pun xheavy sgt,, just match la dgn diri cik arnab ni..hehehe... terharu sgt dgn cinta yang ditunjukkan oleh en firdaus dlm novel ni.. mmg xmudah putus asa utk mendapatkan  cinta adiya fatiha..hehe..sweet giler..ciri2 lelaki idamanku!

jgn lupa dpatkan di pasaran berhampiran anda..haha..lebih2 tul cik arnab ni, just nak share ngan korang yang xtau nak buat apa, lebih baik korang spent masa ngan baca novel, dek pekdahnya..haha..emak cik arnab selalu membebel bila cik arnab nak baca novel or layan blog, haa... tu dah bunyi lagi tu,,"cik! makanan kucing dah bagi blum?"haha... biasalh,cik arnab dah jadi mcm sumber inspirasi haiwan2 peliharaan cik arnab sbb nmpk jer muka cik arnab, diorg akan tahu"makanannnnnn" haha.. byk kerja nak buat ni..hehe..keja kontrak ngn ibu sendirik la katakan..kiki..ampun bu..haha.

p/s:masa baca buku ni, suka gelak2 n senyum2 abah dah pelik dah..
abah: "cik, kamu baca buku apa tu? "
cik arnab: "buku kesihatan pak"haha

7 ulasan:

♥farra♥ berkata...

novel keluaran kaki novel mmg best au.. dh bc 'anugerah cinta'?? best au..

meo188 berkata...

erm... suke lg bace komik... huhuhuhu

bacekan utk sye leh?

cik arnab berkata...

farra: anugerah cinta? best ke?lom lg.. cmne jaln citer dia? sm ngan biarlah ym berbicara ke?


meo: komik utk gelak2..novel utk jiwang2..hehe

.o r k e d. berkata...

hye cik arnab! lame ta singgah. sorry, bz cket. btw, orked ta bc sgt novel mlayu(bkn blagak) tp cnfirm akn tido lpas bc sbris 2 ayat. huhu

cik arnab berkata...

orked: hai orked.. da lm dtg cni..bz ek? erm.. cik arnab plak lau novel bi, tdo trus, bukan xpandai baca, tp xpaham..kikiki

Onelove...Jambu merah warna berkata...

hai cik arnab..alahai..lame gler duk cari novel biarlah ym brbicara tu.. tp sume kedai kat sini xde..ramai btul ckp best..hu2.. blh tau x kluaran ape nvel tu?

cik arnab berkata...

erm.. onelove.. novel nya keluaran syrkt fajar..cuba cr.. huhu.. rugi xbaca tau..=]

Related Posts with Thumbnails