followers

21 Jun 2010

Contest Mata Menawan Faten



waduh2 pak,, contest? cik arnab cuba nasib kali nih la.. hehe.. bkn apa, tgk hadiah dia, dpt free contact lense( nak sgt dpt contact lense warna hitam yg leh besarkan lagi anak mata ni.. cilap haribulan, jadi mata lebah lak.. haha.. xpe2 idola cik arnab kan heliza..kiki)..

tq kak pia sbb tag adik..hehe.. ishk.. bak kata kak pia @ soffya86, kitaorg yg di tag ni akan adalah "orang-orang yang terkena ketumbit mata "

haha.. kalau ketumbit xper.. ntah2 silap upload gmbr yg ada taik mata, baru la satu malaysia tau..wakaka...

cik arnab kena pikir n pilih tul2 nih.. hahah

cik arnab pun nak tag gak la dua tiga org lagi.. ehehe... pesanan cik arnab, jgn upload gmbr yg cantik sgt, yg biasa2 suda,, hahaha... nanti xdpt la cik arnab hadiah contact lense tu..kiki

okeh.. kepada saudara n saudari yg di tag.. hehe.. jom join contest hangat di pasaran fatencumel ni ek.. korang check it out blog faten ek.. adios!!




yg pastinya,, gambar ini tidak ada ketumbit..kiki



p/s: ni bukan contest mata menawan nih.. ni contest mata siapa paling besar..haha.. xper2 nanti cik arnab buat contest mata siapa paling besar..hehehe..

7 ulasan:

anassuhada berkata...

muahahaha...tengs cik arnab...mate i tak cantik pon...semane nak masuk contest ni dear oi...

mohd sasuke berkata...

trimas jmput caer..nnt jenguk blog caer ye..ngeh3

cik arnab berkata...

anasuhada:hehe..xper2 sesaja jer.. isi masa lapang..kiki

caer: hihi.. ok2.. sm2 la kita ek =]

soffya cik bulan berkata...

baguih..kta masuk contest bkn sbb kita layak atau tk..tp sbb tlg kwn2...dn mmeriahkan cntst org..nnti bila kita baut org akan sambut juga..kan

cik arnab berkata...

btul cik bulan..hehe..cik arnab suka sibukkan diri nak masuk contest..kiki.. best buang masa nih..heheheh

anassuhada berkata...

dah buat dah contest tu cik arnab. datang la tgok tgok eh. cik arnab yang suruh anas masuk. ehehehe....

cik arnab berkata...

gud2.. anas.. tambah meriah la lg contest nih..hehehe

Related Posts with Thumbnails