followers

28 Jun 2010

BABY COMEL

presenting... kengkawan cik arnab..dr kiri ct,nomi,masni, cik arnab, sepein, edry n yatie saiko

.
.
.
.
lepas discuss2 kitaorg satu geng(yatie, nomi,masni n cik arnab) pun decide nak g tgk da only one geng kami, sarah yg dah selamat melahirkan babynya MOHD HASIF.. congrats again sarah.. tapi, kitaorg g dah lmbt act. baby pun dah besar, hehe..tp xperkan, kami akan selalu igt hasif.. cik arnab suka sgt tgk baby sarah, comel.. dah lama cik arnab xpegang baby.. lastnya, anak sedara yg latest ari tu la anak sedara bongsu sementara..hehe
MOHD DANISH HAFIZUDDIN.
muah! cayang hasif.. igt aunty ok.. jadi budak baik tau.. sayam dia..

ni dia danish..
.
.
.
.
.
.

sekarang, danish dah xjadi yang bongsu.. cik arnab dah ada buah hati tambahan..hehe.. miasara.. cik arnab suka nama miasara sbb cik arnab igt dkt amani(alar, yg berlakon adamaya tu la) comel tul amani kan.. moga miasara secomel n kiut miut mcm amani dlm citer adamaya tu.. suka sgt..
suka dan duka kisah alisya miasara, akan cik arnab ingat smpai bila2.. miasara seperti permata yang dicari selama ini.. adik mia berjaya mengisi kekosongan kami sekeluarga.. welcome to our family..sayang miasara!!! i love you dear girlfrend! i swear!muwahhhhhh


ALISYA MIASARA


Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails