followers

21 Jun 2010

award from najah


wah, cik arnab dapat award dr adik najah dan cipot cedut..trimas2! tenkayu tau, sebenarnya, cik arnab tak arif lagi pasal blog nih, tetiba lak dpt award, haish... teruja tul rasanya.. hehe... kredit tu syaza.. =] nanti bila cik arnab dah terer men blog nih, sik arnab pun nak bagi award kat org len gak lar,, hehe.. nama syaza n caer mesti awal2 dah cik arnab tick dlm list.. tq again ya!

cik arnab dgn bangganya ingin bagi lak award nih kat org len,, sbb...dah tu memang wajib ok.. syarat2nya..hehe.. so cik arnab nak passing award nih kat 10 blogger terhebat di mata cik arnab.. korang memang best lah!..hehehe...


calon2 penerima award ini adalah:




4 ulasan:

ejum berkata...

thanks...cik arnab...suka sngat..ejum amik kat sini..peace

cik arnab berkata...

okeh,, ur welcome.. hehe.. lau lalu tu, singgah2 la blog cik arnab yer..=]

soffya cik bulan berkata...

thnks..nnti akak amik ye...

cik arnab berkata...

ok kak..

Related Posts with Thumbnails