followers

23 Jun 2010

AWARD FROM ANASSUHADA


eh? award datang lagi,,hehe.. wah2.. murah rezeki neh..kiki..

kredit 2 anassuhada sbb sudi tag cik arnab.. maknanya cik anassuhada igt kat cik arnab..hehe.. tenkayu beri muchh..hehe.. TOP BLOGGER kerrr???? kiki... bangga rsnya.. hehe

eh2.. igt senang ker leh dpt award nih.. ni mestila kena jwb soklan2 yg agak mencabar minda dan benak otakku ini..ehehe.. ok2..cik arnab jwb yer..




Soklan: apa name blog anda n nape letak name tu
Jawabnya: nama blog cik arnab ..sbb? nama manja kat umah cik, n aku lahir tahun arnab.. hehe. lau lahir tahun monyet camne ek? haish.. nasib baik aku lahir tahun arnab, senonoh la skit..haha

Soklan: apa name url blog n darimana dtg nya idea tu

Soklan: apa method dalam penulisan anda?
Jawabnya: suka suki hati cik arnab

Soklan: pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnye?
Jawabnya: tak pernah rase pulak. haha.. apesal tny lak ek?hehe..cik arnab lak yg bg soklannyer

Soklan: pernah ahli keluarga baca blog anda?
Jawabnya: udah, peminat setia cik arnab, cik naga a.k.a kak long cik arnab..hahah

Soklan: apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain cakap blog anda cantik
Jawabnya: hehe.. rasa nak tampor pun ader, tapi kena byk2 bersabar, sbr kunci kejayaan..ehehe.. ntah paper jerk..

Soklan: bila blog anda diberanakkan?
Jawabnya: em em em.. ntah . da lupe. rumah terbakar, surat beranak pun hangus terbakar..wakaka

Soklan: siapa orang pertama yang tahu anda ade blog
Jawabnya: adikku las.. haha.. dia la yg ajar aku wat blog ni.. di support oleh kak pia..

Soklan: apa perasaan anda apabila ada orang berkate ttg blog anda di sekolah
Jawabnya: ok jer.. ehehe..

Soklan: tag 10 orang
Jawabnya: 10?? ramai noh. ok. sila lah amik award ni ye sayang sayang.



6 ulasan:

anassuhada berkata...

yeahh...top lah dear. tip top tup tep tap..eheee

cik arnab berkata...

haha.. macam bunyi air ujan jatuh atas zink umah lak ek.. tip tup tap.. haha.. tq dear anassuhada

Nabiel berkata...

Thanks 4 diz award yea cik arnab!!
hehehe~
nti biel update kt blog yea~

cik arnab berkata...

nabil: my pleasure.. ok, amik jgn xamik..hehe=]

meo188 berkata...

nak award gak...

follow cik arnab

cik arnab berkata...

nak award meo?? nanti cik arnab bg k.. rajin2 la komen ya

Related Posts with Thumbnails