followers

21 Mei 2010

Wangsa Walk,jejalan n karoake



first n da last time, kami guru2 praktikal n cikgu GSTT hillcrest.. kuar sesama.. enjoy sgt mlm tu..hihi.. 4 biji keta semuanya.. konvoi ramai2.. mlm hehe.. kali ni pun tarikh salah lg..hehe dari kiri faris, kak mila, cik arnab, echa, ros n ada lagi jan, nazim, mah, kak pia tp diorg ngah enjoy kat ,mn ntah ms nih..hehe.. masa ni kat wangsa walk.



b4 g wangsa walk, kami isi perut kenyang2 dulu smbil take pic kat restoran pe kebenda dah namanya cik arnab pun xigt dah, kak yah? mak cik piah? ntah la nama per restoran tu.. lantak lah. tapi sambal udang dia mmg superb.. kow giler wa ckp sama lu.. hehe.. menu faberet cik arnab mestila kuew tiaw kung fu.. hehe.. ntah naper,, xtahan bila tgk menu tu.. hehehe... dr kiri, echa, cik arnab, kak pia.. masa ni kak pia datang lmbt skit coz mai dgn en. M dia..hehe..biasalah tu...




hehe,, ngah jln2 tertengok la plak superstar karoake kat wangsa walk.. so kitaorng pun make decision nak karok la 1 jam, hehe.. pikir punya pikir, aiii cam xcukup jer sejam? da jam la.. ramai ni, kang xsempat nak pegang mic dah abeh masa..hehe.. so kitaorng pun melalak la ramai2 lepas tensyen problem budak2 kat sekolah..hahaa... xdelah, suka suki jer.jarang sgt kuar ramai2 so sekali sekala ,pe salahnya.. tp sempat lg take pic..itu penting! =]



2 ulasan:

soffya cik bulan berkata...

wakaka...itu saya...budak suka nyanyi tp sore tk sedap..hoho

m-c-C-h-!-k berkata...

soffya:eleh, mana ada tak sedap.. bikin gamat satu wangsa walk doh.. hehehehe.. rindu nak karok lagi.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts with Thumbnails