followers

20 Mei 2010

guru praktikal SMKHC





this is nazim and surabee.. miss them so much.. awal2 minggu pertama diorang xde kat hillcrest, rasa sunyi sgt., mana tak nyer. library tu bising dengan seloroh nazim tu la, suka sngt nyakat orag. kalau tak aku. kak mila yang kena dengran dia.. nazim mmg kwn yg baik..
surabee pun sama. cik arnab pun baik ngan surabee.. selalu share story mory dgn surabee,,,hihi.. best cakap ngan dia, surabee jenis yg straight forward, kalau dia xsuka dia akan cakap je. baguslah gitu, kalau cik arnab,,, dia kena pikir dulu b4 cakap lepas cam gtu..hihi kdg2 kerana org buat jahat, cik arnab hanya mampu menangis jela.. huhu.. tq dear surabee!=]




sampai date pun dah xtuka.. excited dpt pinjam kamera,, kredit to my sister.. tq sist zee... kesian kami dak2 praktikal sesi petang, terpaksa 'melepak' kat library jer.. al maklumlah tempat kat bilik guru terhad,huhu, tapi xper kami terima seadanya. tapi geng2 guru praktikal memang sgt best lah.. korang memang penghibur di kala duka..kiki..




nazim n kishen.. kishen xready la plak, tertutup lak mata.hehe xcukup tido asyik buat lesson plan jer..hihihi..guru yang berkaliber btul.. go kishen!


thats all about us! yamuna, cantik u punye baju..hihi,,tgkla saper tuan empunya, no wonder la u leh menang acara lari bergilir2 tu.. maybe effect baju skit kut..ekeke... tapi kesian cik arnab, coz rini cik arnab demam, dah la bertugas pengurus pemenang, seb baik kak mila( bertudung hitam berbaju merah) yang take over i punyer duty, tq kak mila.. i owe u las,, hehe.. lucu btul tgk surabee lari hari tu.. bersemangat btul. hihi.. cik arnab just dpt tgk jauh2 jer.. coz takut nanti lagi melarat demam kalau duk main tgh2 panas.. cuaca mmg sangat panas.. tapi semo org nampak cool jer..



p/s: semua date dlm gmbr ni xbtul, hehe.. act, gmbr ni tahun 2010 lah, hehe// dun kompius2 erk semua org!

3 ulasan:

soffya cik bulan berkata...

cik arnab buat3 demam ni..hehe
cian adik kak..:)

m-c-C-h-!-k berkata...

soffya: mn der kak.. adik demam btul2 la.. lepas tu kak pia lak yg demam kan.. hehe.. kan dah jangkit..=]

cik arnab berkata...

=]

Related Posts with Thumbnails