followers

23 Mei 2010

SMK HILLCREST




continue lg gmbr2 yg ada untuk tatapan semua... ni gambar cik arnab dgn kelas 2 ceria.. kelas yang agak 'baik' hehe.. act diorg ni nakal sgt.. hurm, tapi ada la sebilangn kecil yang nak belajar n baik2 aj ngn cik arnab, check it out la yg muka baik2 tu. hehe.. tapi walau diorg buat cikgu ni pening kepala je selalu, ckgu tetap sayang korang semua.. you will always in my heart guys.. hehe.. senyuman cik arnab lebar jer.. coz kenyang makan secret recipe yang dibelanja oleh adham. kfc, nasi goreng yg di sponser oleh dak2 pompuan yang masyuk.. thanks syafiqah.. nasi goreng mak awk sedap.. hehe... naik 5 kilo berat cikgu lau hari2 makan cam ni..kiki



ni lak jamuan kelas 1 amanah.. hehe.. secret recipe jugak.. thanks sabrina, sponser kek hari tu.. sedap kek tu.. karipap sardin aziah jasmin pun masyukk..hehe.. i got a lot of present from 1 amanah student.. tq guys.. lurv u so strong!hihi... afeeq, tq for da pen, unic pen.. cikgu guna pen tu teringt kat kamu.. nakal tapi bijak... keep it up k..


hurm.. budak nakal dua org ni... hehe.. tapi cikgu suka kamu sbb kamu suka belajar.. ada la kdg2 kamu xbuat kerja cikgu, tapi cikgu suka mengajar kamu.. mizi, walau dah pakai baju putih, berlagaklah mcm pakai baju biru ya.. jgn lupa pakai necktie n nama tau.. lencana tu pun nak kena paksa, pujuk, rayu baru nak pakai, tu pun hari last cikgu kat sek tu.. hihi.. cikgu tau kamu berdua budak yg baik..=]



hehe.. cuba tgk nazrin tu.. kepoyoannya terserlah..heheh.. asal tangkap gmbr jer.. nak pandang ke langit.. kira bintang agaknya.kiki.. tgk adham teringat kedai makan dia.. tq adham sbb sudi belanja cikgu makan kat kedai kamu.. kim salam kat mak kamu yer.. insyallah kalau cikgu p gombak cikgu singgah makan kedai kamu lagi yer..



gmbr kedua nazrin.. cam xikhlas jer nak amik gmbr ..kiki



hehe... budak kecik, ulfah..cikgu harap kamu akan berjaya, cikgu nampak peningkatan kamu dalam math..hanis.. teruskan usaha... amira pun sama... cikgu sayang kamu semua

hehe.. lucu lak tgk muka hariz.. muka dia blur pun cmtu la..everybody.. say peaceeeeeee!!!





lastly, my truly sifu.. hehe.. kak k, guru dedikasi, byk bagi tunjuk ajar kat cik arnab,, im really appreacite it my sist! saya doakan kak k selamat dunia akhirat n bahgia di sisi suami dan keluarga tercinta..

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails