followers

21 Mei 2010

kenangan sem 7 UPSI

selak2 gambar lama, tertengok gmbr ni,teringt pulak kat dak2 sekelas. masa nih lau xsilap hari rabu kut, kitaorg mmg xcited sgt nak amik gmbr, tup2 org tu kata xleh coz ujan lebat.. so kitaorg pun dgn rasa sedih n pilu terpaksa la bergmbr sendiri2 jer.. hehe.. xramai yg hadir ritu.. lau xsilap masa ni bulan posa, sem 7 kut.. ye la dah nak last kan, lepas ni masing dah xjumpa.. jumpa pun time konvo nanti jer.. ntah la bila konvo nyer.. maybe bulan 10 kut coz bulan 8 ni bulan posa.. so kesimpulannya, bila lambat grad, lmbt la posting, lmbt la keja.. lmbt la kawin.. haha.. kawin??? per kawin2? dun even think about married yet la.. cik arnab, calon pun xdak lagi.. hehe..hurm.. yg penting cr keja dulu, himpun duit byk2 br pikir psl bnda len,

p/s: act.. sem 7 ni la first time kitaorg amik gmbr dak2 kelas.. org lain ntah bp kali dah, yela sebok blaja...(poyo tul ayat)



nik jugak yg best.. dah ada anak.. hehe.. sebelah cik arnab ni nik or pn nik hasliza hehe... muda2 dah jd mummy.. cik arnab blum g tgk lg baby nik.. insyallah lau ada kelapangan nanti.. yela kan cik arnab teacher skrg, so bz la skit..hehehe... nik, miss u lar..

p/s: muka cam suci jer time nih.. hehehe.. muka kepenatan la..kikiki. masa ni kurus skit dr sekarang coz kurang mkn, bimbg nak exam.. hehehe.. sindrom biasa musim exam la tue.. lepas cuti, badan cam kena pam la..hihi..

hehe.. cedok2 gmbr sem 7.. my dearest fren, mimie,.. antara kawan cik arnab yg paling cute, comey n cun.. mimie antara senarai top 10 la, gadis idaman dak laki upsi.. sape tgk dia mesti toleh dua kali nyer..

masih ku igt peristiwa mkn kat taman universiti dulu, kita orang berlima mimie, nik, na, ros n cik arnab ngah jln2 cari mkn coz dah sampai lunch time, then ngah kitaorg jln2 ni. masa tu cik arnab jln ngan mimie, ada sorang dak laki lalu tepi kita org then dia tgk mimie sekali lepas tu dengan penuh aksi(muka cam terkejut, bukan kena kejutan letrik ya) dia toleh sekali ag, tenung xberkelip.. hihih... xcukup ngan tu, dia follow kitaorg pulak, cik arnab dah tau dah, ni mesti sbb tgk mimie yg cun ni.. dia tunggu sampai kitaorg cr kedai makan n abih makan lunch tu.. kitaorg kuar dr kedai tu, dia n kengkawan dak laki tu ada kat luar duk tunggu mimie(for sure, xkan cik arnab lak) hihih.. tp cik arnab respect mimie nih coz dia jrg lyn lelaki cam biasa pompuan2 lain.. bagus btul kwn cik arnab nih.. cam cik arnab la. kan2( hehe.. perasan tahap kritikal)

p/s: pe pun kita, Allah dah cipta kita sesempurnanya.. kita adalah makhluk ciptaanNya yang paling superb... masing2 ada kelebihan masing2.. syukur, alhamdulillah..(sebut dgn rentak lagu raihan)




geng sekapal masa kat upsi dulu.. mis u guys! dari kiri kat blkg tu cik arnab, nik. duduk kat depan dari kiri, na , ros

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails