followers

31 Mei 2010

adamaya


saje nak tempek gambar lisa surihani kat sini.. ramai kwn2 cik arnab bgtau yg citer adamaya nih best.. cik arnab manalah sempat nak tgk coz dlu sibuk ngn praktikum, yela, sekolah petang kan.. so skrg nih, cik arnab ngah best layan citer adamaya neh..

awal2..cam xcaye jer lisa n sein leh bwk watak nih, tapi lm2 best gak citer nih,, berkesan tul lakonan lisa nih, cik arnab suka jalan citer dia coz kawin atas dasar keluarga..=].. mula2 xcinta, lm2 ..hehehe..


satu lagi cik arnab suka lisa nih,, coz dia pun cantik sgt, sempurnanya ciptaan yang Esa..
kepada saper2 yang minat nak download cerita adamaya neh, cik arnab satu link nih.. best, senang jer...http://blog.mohdisa.com/free-download-adamaya-tv3.html


selamat menonton!!=]

8 ulasan:

Zulfahmi Abidin berkata...

fahmie tak nk terjebak dgn cerite nie.hahaha..

cik arnab berkata...

nape fahmie xnak terjebak?? dah ada pengalaman yg sm ker? =]

Zulfahmi Abidin berkata...

bukan..1.tak nk tegok cerite melayu.2.minda fahmie kate cerite melayu same jerk.3.nati bnyak abes mase download.hehe

cik arnab berkata...

hihi.. em.. cam tu yer

yayahidayah berkata...

ya pon tgh gak!heheheh...ketinggalan sebab kat u xdew masew nak tgk tb!

cik arnab berkata...

yaya: download la.. best kan citer dia..

iniAKU berkata...

ces.. bekas awek aku

cik arnab berkata...

sape bekas awek iniAKU??lisa ke?=]

Related Posts with Thumbnails